Pohoda na terase rýchlo

23. 06. 2016
Zdieľať

Vychutnať si leto na terase môžete za veľmi krátky čas vďaka inovovaným systémom z kompozitného materiálu Terrace a Terrace Massive.

Kompozitný materiál Twinson sa stal preferovanou voľbou pre realizáciu terás a balkónov rezidenčných objektov. Materiál sa vyznačuje vysokou odolnosťou, dlhou životnosťou a prirodzeným vzhľadom dreva. Výrobca dokonca poskytuje na materiál záruku 25 rokov. Výhodou sú minimálne nároky na údržbu a jednoduchá montáž, ktorá je teraz ešte rýchlejšia. 


Pohoda na terase rýchlo

1788901
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Rýchla montáž

Systém Twinson Terrace sa odporúča pre terasy s menšou plochou najmä v rodinných domoch. Terrace Massive sú dosky plné a jednofarebné v objeme, vhodné na realizáciu členitých terás, cestičiek alebo pri obkladaní bazénov či záhonov. 

Oba tieto systémy boli inovované a v súčasnosti umožňujú ešte jednoduchšie a rýchlejšie kladenie. Nižší počet dielov a intuitívny návod skracuje montáž až o polovicu. Vďaka novej rohovej spojke a klipom možno použiť nosnú konštrukciu s výškou len 50 mm (ideálne na strešné terasy). Novinkou je v prípade systému Terrace Massive aj širšia vzdialenosť spodnej nosnej konštrukcie pri kladení – rozširuje sa o 10 cm na 50 cm. Pri systéme Terrace sa zasa zlepšila dĺžková rozťažnosť o 50 %, vďaka čomu sa značne zmenšila šírka škár.

Oba systémy sú k dispozícií v ôsmich farebných odtieňoch, čo je najširšia farebná ponuka na trhu s kompozitnými materiálmi.

www.inoutic.sk.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia