Whirlpool predstavuje novinku: sporáky so 6. Zmyslom

29. 06. 2016
Zdieľať

Objavte radosť z varenia! Značka Whirlpool vstupuje do novej kategórie a prichádza s ponukou voľne stojacich sporákov, a to hneď v dvoch produktových radoch s odlišným dizajnom a so širokým spektrom užitočných vlastností. Vyberte si kombináciu, ktorá najlepšie vyhovuje vašim potrebám. Vybrať si môžete modely s plynovou, indukčnou alebo klasickou sklokeramickou varnou doskou. Nechajte 6. Zmysel a ďalšie inovatívne funkcie, aby sa postarali o tie najkomplikovanejšie recepty a zaručili vám vždy vynikajúce výsledky bez zbytočnej námahy. Intuitívne ovládanie či samočistiace systémy rúry premenia každodenné varenie na radosť.

Nová dimenzia v kategórii sporákov

Spoločnosť Whirlpool, najväčší výrobca a predajca veľkých domácich spotrebičov v Európe, neustále načúva potrebám svojich zákazníkov, a preto sa rozhodla vstúpiť aj do kategórie voľne stojacich sporákov. Technológia 6. Zmysel s radom ďalších funkcií a programov, široký výber varných dosiek i samočistiace funkcie rúr, obvyklé pre vstavané spotrebiče, posúvajú hranice tejto – pre Slovákov stále veľmi dôležitej kategórie – na úplne novú úroveň.

Dva špičkové dizajny

Krása a mimoriadny dizajn sú pre Whirlpool rovnako dôležité ako najmodernejšie technológie, ktoré ich perfektne dopĺňajú. Nové sporáky preto budú nielen užitočným ale aj pútavým prírastkom do vašej domácnosti. Dva dizajny sú navrhnuté tak, aby sa elegantne prispôsobili kuchyniam rôznych farieb a rozmerov.

Dizajn CORE+ je ako stvorený pre milovníkov čistého, moderného a minimalistického štýlu. Luxusné detaily – čierny zrkadlový povrch na prednom paneli a dvierkach, rukoväť z nerezovej ocele či ľahko ovládateľné dotykové užívateľské rozhranie s ikonami na LCD displeji pre jasnú spätnú väzbu – to všetko vnáša do tohto veľmi sofistikovaného dizajnu výrazne elegantný a nadčasový prvok. K dispozícii sú modely so šírkou 60 cm.


Whirlpool predstavuje novinku: sporáky so 6. Zmyslom

1792081
WHIRLPOOL SLOVAKIA spol. s r.o.

Dizajn CORE reprezentuje tradičný vzhľad, vysoko kvalitné materiály, obľúbené ovládanie pomocou gombíkov a celosklenené dvierka. Užívatelia tiež ocenia jednoduchosť používania. K dispozícii sú modely so šírkou 60 alebo 50 cm.

Technológie

6. ZMYSEL. Plynové varné dosky so 6. Zmyslom umožňujú ľahko nastaviť požadovanú silu plameňa, a to výberom zo 6 metód varenia – mierny var, dusenie, restovanie, smaženie, grilovanie a varenie. Recepty navyše môžete zopakovať, kedykoľvek potrebujete. Jednoducho otočte gombíkom a vyberte správny režim varenia pre konkrétny recept. Nikdy sa nemôžete pomýliť a vždy zvolíte správnu úroveň plameňa.

INDUKCIA. Tých, ktorí uprednostňujú varenie na indukcii, určite nadchne rýchlosť privedenia tekutiny k varu či možnosť variť s hrncami a panvicami akéhokoľvek rozmeru. Indukčná technológia privádza energiu priamo do nádoby a varenie je tak rýchlejšie a energeticky efektívnejšie ako u iných varných dosiek. Zároveň zaručuje absolútnu bezpečnosť. Ak varná doska zistí neprítomnosť riadu po dobu 1 minúty, alebo keď sa tekutina rozleje, sofistikovaná technológia dosku automaticky vypne.

FLEXIBILNÉ VARNÉ ZÓNY. Sklokeramická varná doska ponúka veľmi univerzálne použitie jednej zóny buď pre malé, alebo veľké riady. Vďaka dvojitej varnej zóne pri varení s malým riadom aktivuje iba vnútornú zónu a pri použití veľkých hrncov alebo panvíc možno zapnúť obe. S touto modernou technológiou môžete nastaviť až 12 úrovní výkonu pre obe varné zóny.

Rúry, ktoré ponúkajú príjemnú spoluprácu a ľahké čistenie

Inovatívne technológie a špeciálne funkcie teplovzdušných rúr sporákov Whirlpool vám uľahčia prípravu tých najlahodnejších pokrmov, pomôžu vďaka automatickým nastaveniam, znížia čas potrebný na varenie a zároveň zaručujú ľahké čistenie.

AUTOMATICKÉ FUNKCIE SO 6. ZMYSLOM. Rúry sporákov Whirlpool v dizajne  CORE + nastavia vďaka automatickým funkciám so 6. Zmyslom ideálne parametre pre prípravu vašich obľúbených pokrmov. Vyberte si zo štyroch prednastavených funkcií – pizza, chlieb, mäso a koláče – a rúra sama určí správnu teplotu a čas, a to presne podľa typu jedla, ktoré sa pripravuje. Rúru ani netreba predhrievať. Vďaka optimálnemu nastaveniu každej z automatických funkcií upečiete dokonalú pizzu, chlieb, mäso či domáce koláčiky, z ktorých sa budú zbiehať slinky. S novými sporákmi ušetríte čas a energiu a zároveň pripravíte dokonalé menu ako profesionálny kuchár!

PYROLYTICKÉ ČISTENIE. Zabudnite na nekonečné hodiny strávené namáhavým čistením rúry. Vďaka pyrolytickému čistenie môžete rúru dokonale vyčistiť stlačením tlačidla na ovládacom paneli. Technológia využíva cyklus s vysokou teplotou (450 – 480 °C), ktorá všetky nečistoty premení na prach. Ten potom jednoducho zotriete vlhkou handričkou alebo povysávate. Touto technológiou disponujú rúry sporákov v dizajne CORE+.

SMARTCLEAN. SmartClean je skvelou kombináciou prémiových materiálov a moderných nastavení pre pohodlné čistenie rúry. Vďaka špeciálnemu povrchu vnútorného priestoru rúry a efektívnemu parnému cyklu (ktorý prebieha pri presne 90 °C) odstránite všetky zvyšky z rúry a vnútorného vybavenia bez námahy alebo nutnosti použitia čistiacich prostriedkov.

DVIERKA QUICK CLEANING DOOR. Sklo dvierok sa jednoducho vyberie a vyčistí! Dvierka Quick Cleaning Door pri modeloch dizajnu CORE disponujú inovatívnym systémom, vďaka ktorému môžete sklo vybrať bez akéhokoľvek náradia. Stačí po stranách stlačiť, vytiahnuť hornú časť a vyňať sklo. Sklá dvierok sú ploché a temperované, čím je zaručená lepšia kvalita, väčšia viditeľnosť a vynikajúce pohodlie.

Produktové tipy


Whirlpool predstavuje novinku: sporáky so 6. Zmyslom

1792079
WHIRLPOOL SLOVAKIA spol. s r.o.

Sporák s indukčnou varnou doskou Whirlpool AXEF 6634/IX

Nerezový model so šírkou 60 cm zaujme na prvý pohľad nadčasovým dotykovým displejom, ktorý posúva dizajn sporáka na novú úroveň. Veľmi komfortná je tiež indukčná varná doska so štyrmi varnými zónami a dotykovým ovládaním. Užívatelia môžu vyberať zo špeciálnych funkcií, ako je napríklad nízkoteplotné pečenie, pečenie pizze, pečenie chleba, koláčov a iné. O vždy dokonalý výsledok sa postará senzorová technológia 6. Zmysel. Gurmánov určite poteší otočný ražeň ponáňaný motorom pre dokonale upečené kura či iné mäso. O „upratovanie“ rúry sa postará samočistiaci systém pyrolýzy.


Whirlpool predstavuje novinku: sporáky so 6. Zmyslom

1792075
WHIRLPOOL SLOVAKIA spol. s r.o.

Sporák so sklokeramickou varnou doskou Whirlpool AXMT 6534 IX/1

Tento model je ideálny variant pre tých, ktorí dávajú prednosť ovládaniu pomocou gombíkov a klasickej sklokeramickej doske sporáku. Okrem štandardných funkcií (teplovzdušné pečenie, statické pečenie, ventilátor, gril a ich kombinácie), ponúka aj špeciálne funkcie ako napríklad veľmi praktický časovač dĺžky pečenia. Samozrejmosťou je technológia 6. Zmysel pre automatické pečenie. Šírka sporáka je 60 cm.


Whirlpool predstavuje novinku: sporáky so 6. Zmyslom

1792077
WHIRLPOOL SLOVAKIA spol. s r.o.

Kombinovaný sporák ACWT 5G311 IX

Sporák so šírkou 50 cm s varnou doskou so 4 plynovými horákmi ponúka nastavenie šiestich stupňov plameňa vrátane nízkoteplotného. Rúra disponuje štandardnými funkciami, ako je teplovzdušné pečenie, statické pečenie, gril a ich kombianácie. Medzi ďalšie praktické funkcie patrí časovač dĺžky pečenia alebo čistenie rúry Hydroclean. S reguláciou nastavenia výkonu horáka napr. k rozpusteniu masla, čokolády, či pre rýchle varenie napomáha 6. Zmysel.

Viac informácií o spotrebičoch Whirlpool nájdete na www.whirlpool.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia