Júlový Môj dom už v predaji

01. 07. 2016
Zdieľať

Naučte sa bývať s umením. Práve umelecké diela totiž dokážu dať interiéru osobnú pečať. Pod tento pojem sa pritom určite zmestí viac, než len obrazy – všetko podstatné o tejto téme sa dozviete v júlovom vydaní Môjho domu.

Množstvo dobrých nápadov aj praktických tipov však nájdete aj v článkoch venovaných vybaveniu kúpeľne či vytvoreniu atraktívnej záhrady. Samozrejme, aj tento mesiac vás zavedieme na návštevu do originálnych bytov a domov z celého sveta, pomôžeme zariadiť terasu a poradíme, ako si vybrať klimatizáciu. Nechýba ani pravidelný redakčný test či rady interiérového architekta. Júlový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 1. 7.


Júlový Môj dom už v predaji

1794705

Najnovší  Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Letné leňošenie

Čas dovoleniek je tu, a tak môžeme konečne viac oddychovať, ba dokonca aj vyspávať. Niet nad ranné vstávanie bez budíka v príjemnom prostredí spálne v studených tónoch.


Júlový Môj dom už v predaji

1794745

Namiešané s letnou ľahkosťou

V júlovom Mojom dome vás zavedieme do letného domu medzi borovicami, levanduľou a oleandrami. Záhrada tu plynulo prechádza do drevených terás, ktoré sa prelínajú s interiérom, zhmotňujúc zámer majiteľa – nenútenou kombináciou prírody, tradičného a moderného vytvoriť prijemné miesto na relax.


Júlový Môj dom už v predaji

1794749

Bývanie s umením

Na júl sme si pripravili o trošku zložitejšiu tému ako obvykle. K tomu pravému umeniu sa totiž vzťah buduje dlhšie, no o to je pevnejší. Ako s ním narábať tak, aby sa stalo neoddeliteľnou súčasťou domova? Všetko dôležité sa dozviete v aktuálnom vydaní časopisu Môj dom.


Júlový Môj dom už v predaji

1794753

Kto visí s Warholom?

V júli nájdete na stránkach môjho domu aj pravý a nefalšovaný loft. Mladý slovenský maliar Peter Cvik v ňom žije v luxuse, ktorý je na míle vzdialený od nalešteného mramoru. Kraľuje priestoru
s dušou, nasiaknutému životmi obyvateľov a atmosférou historickej priemyselnej haly.


Júlový Môj dom už v predaji

1794757

Majstrovstvá v pohojdávaní

Sadnúť si po náročnom dni do pohodlného kresla, vyložiť nohy a úplne vypnúť. Treba človeku viac? Tohtomesačný nadčasový kúsok zosobňuje dizajnérsku závislosť: každý, kto raz vyskúša jeho pohodlie, už nebude túžiť po inom.


Júlový Môj dom už v predaji

1794761

Joe & Valery

Množstvo pestrých inšpirácií pre svoje bývanie môžete aj tento mesiac nájsť v útulnej kaviarni. Tú, ktorú vám predstavujeme v júlovom čísle, zariaďoval jej majiteľ a dizajnér v jednej osobe.


Júlový Môj dom už v predaji

1794765

Vázy dekorované dyhou

Tenkou vrstvou dreva, ktorá sa používa najmä ako povrchová úprava nábytku, môžete s trochou fantázie dozdobiť aj obyčajné poháre a fľaše. Premenia sa tak na zaujímavé vázy či lampáše.. Podrobný návod nájdete v júlovom Mojom dome.


Júlový Môj dom už v predaji

1794769

Prívetivý strešný bytík

Nad hlavami rodičov vzniklo bývanie pre dospelú dcéru – malé, ale samostatné, mladistvo svieže a plné svetla. Často býva miestom gurmánskych stretnutí, pri ktorých príde vhod aj priestor na priľahlých terasách.


Júlový Môj dom už v predaji

1794773

Kúpeľňa plná komfortu a nápaditých riešení

Investícia do kúpeľňového zariadenia, ktoré plne vyhovuje našim potrebám, lahodí nám z vizuálnej stránky a ponúka často aj niečo navyše, je určite namieste. V júlovom Mojom dome nájdete kúpeľňové nápady, ktoré stoja za zamyslenie. 


Júlový Môj dom už v predaji

1794777

Pestrosivé podkrovie

Aj keď je interiér bytu dizajnérky Dorotey Vejmelkovej zariadený prevažne v odtieňoch sivej, šedivá nuda to rozhodne nie je. Samotné sivo-sivé ladenie pôsobí veľmi príjemne a o správnu mieru oživenia sa postarali originálne nápady, rastliny a obrazy.


Júlový Môj dom už v predaji

1794781

S retro nádychom

V júlovom vydaní Môjho domu nájdete aj návrh architekta, ktorý rieši problém mladých majiteľov staronového bytu – ako začleniť do zariadenia pôvodné retro kúsky, ktoré v ňom ostali, tak, aby priestor zároveň vyzeral súčasne. 


Júlový Môj dom už v predaji

1794785

Testujeme sekáčiky a krájače

Poumývať, očistiť a nakrájať. Taká je rutina pri každom servírovaní a varení, kde hlavnú úlohu v recepte hrá zelenina. Ak sa vyzbrojíte šikovnými pomocníkmi, ktorých sme pre vás otestovali v aktuálnom Mojom dome môžete ušetriť veľa času, aj dosiahnuť jednotnú textúru pokrmu.


Júlový Môj dom už v predaji

1794789

Záhon v objatí štrku

K zaujímavým trendom modernej záhradnej tvorby patria štrkové záhony. Ide o mimoriadne efektné a nenáročné riešenie vhodné do mestského aj vidieckeho prostredia. Takýto záhon si navyše môžete založiť počas celej sezóny.


Júlový Môj dom už v predaji

1794793

Druhý domov

Či už si chcete dopriať oddych a trochu samoty, alebo plánujete posedenie s blízkymi a partiou kamarátov, nevyužiť potenciál záhrady, terasy či balkóna by bol v lete bezpochyby hriech.


Júlový Môj dom už v predaji

1794797

Dom lacnejší než podnájom

Keď si Bára s Kubom spočítajú splátku hypotéky a mesačné náklady na bývanie v novom dome, dostanú sa približne na rovnakú sumu, akú by zaplatili za prenájom bytu v neďalekom meste. Ibaže investujú do svojho, a to sa mladej rodinke určite počíta.


Júlový Môj dom už v predaji

1794801

Steny: tvár interiéru

Steny vo veľkej miere určujú celkový dojem z interiéru a to, ako sa budeme v miestnosti cítiť. Súčasné trendy sú pestré a na svoje si príde isto každý – zaujímavé inšpirácie vám prinášame v júlovom Mojom dome


Júlový Môj dom už v predaji

1794805

Chladenie s bonusom

Klimatizácia určite nie je pre našinca žiadnou novinkou. Ani toto dobre známe zariadenie však pokrok neobchádza, takže moderné klimatizácie dokážu veci, o ktorých ste možno ani netušili. Všetko dôležité sa dozviete v najnovšom vydaní časopisu Môj dom.


Júlový Môj dom už v predaji

1794809

Predplatné časopisu Môj dom

Ukážka z časopisu:

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia