HELUZ predstavuje novú Šekovú knižku plnú výhod

14. 07. 2016
Zdieľať

Popredný český výrobca tehlového systému pre hrubú stavbu HELUZ predstavuje inovovanú Šekovú knižku. V nej zákazníci stavajúci s HELUZom nájdu mimoriadnu ponuku bonusov od partnerov firmy.

„Pri výbere partnerov vychádzame z dlhodobej spolupráce. Podmienkou je absolútna serióznosť, ústretovosť a kvalita produktov i služieb. To sú koniec koncov veci, na ktorých si zakladáme aj my v HELUZe. Veríme, že bonusy budú pre zákazníkov zaujímavé,“ hovorí marketingová manažérka Eliška Klimešová.

Unikátna ponuka renomovaných firiem obsahuje napríklad 50% zľavu na odkvapové rúry, trojité sklá za cenu dvojitých alebo presklenie dverí, vzor dreva na dverách a diaľkové ovládanie roliet a žalúzií zdarma. 

Podmienkou pre získanie šekovej knižky je, aby zákazník nakúpil tehlový materiál na stavbu rodinného domu od firmy HELUZ. Obchodný zástupca následne brožúru s platnými poukážkami na čerpanie jednotlivých výhod doručí priamo na miesto stavby. 


HELUZ predstavuje novú Šekovú knižku plnú výhod

1799305
HELUZ cihlářský průmysl v.o.s.

„Je to koncept, ktorý dlhodobo úspešne rozvíjame a využili ho už stovky našich klientov. Je výhodný úplne pre všetkých. Ľudia, ktorí s nami stavajú, získajú množstvo produktov a služieb nevyhnutných pri stavbe rodinného domu od našich partnerov výhodnejšie. Nová ponuka je zatiaľ najlepšia akú sa nám doposiaľ s partnermi podarilo vyrokovať,“ vyzdvihuje Klimešová. 

Na programe sa zúčastňujú spoločnosti Bramac, Lomax, Boga, Delphia, Rako a Prum. 

HELUZ patrí medzi troch najväčších výrobcov murovacích systémov na českom trhu. Výrobky HELUZ majú výborné parametre a umožňujú zostaviť celú hrubú stavbu domu z materiálov zodpovedajúcich tým najprísnejším normám energetickej náročnosti budov. To všetko s použitím komplexného systému jednovrstvovej konštrukcie, teda konštrukcie bez potreby dodatočného zateplenia. 

Viac o Šekovej knižke na www.sekova-knizka.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia