Postavte strechu mimoriadne výhodne

15. 08. 2016
Zdieľať

Jeseň je ideálny čas dokončiť hrubú stavbu a nasadiť domu kvalitnú strechu. Vďaka špeciálnej akcii nemeckého výrobcu pálenej krytiny Creaton, kúpite kvalitnú strešnú krytinu mimoriadne výhodne.

Strecha by mala byť hotová ešte skôr, ako začnú nočné teploty klesať pod bod mrazu. Poponáhľajte sa a využite špeciálnu jesennú akciu, počas ktorej môžete výhodne nakúpiť vybrané modely prémiovej keramickej krytiny Creaton  a osvedčenej betónovej krytiny Euronit. Výhodný nákup môžete uskutočniť od 15. augusta do 15. septembra 2016


Postavte strechu mimoriadne výhodne

1814857
CREATON South-East Europe

Za mimoriadne výhodných podmienok možno kúpiť obľúbené modely veľkoformátovej keramickej strešnej krytiny Creaton: Balance, Rapido, Futura, Domino. Špeciálna akcia sa vzťahuje aj na nový model Maxima, ktorý vyniká svojou všestrannosťou. 

Na funkčné vlastnosti keramických škridiel Creaton poskytuje výrobca záruku 50 rokov. Ak sa pri návrhu strechy a kladení škridiel dodržia všetky predpísané pravidlá a predpisy, krytina vydrží aj celé generácie.


Postavte strechu mimoriadne výhodne

1814853
CREATON South-East Europe

V rámci jesennej akcie možno výhodne kúpiť aj betónovú strešnú krytinu Euronit, na ktorej funkčné vlastnosti výrobca ponúka 30 ročnú záruku.

Jesenná akcia prebieha od 15. augusta do 15. septembra 2016 v predajniach stavebnín zmluvných partnerov Creaton SEE Slovensko.

www.creaton.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia