Najkomplexnejšia jesenná prehliadka nábytku predstaví trendy i klasiku

27. 09. 2016
Zdieľať

Navrhnúť a zariadiť interiér je často náročné, a to nielen z časového hľadiska. Nájsť nábytok, ktorý vyhovuje našim predstavám, potrebám i finančným možnostiam, je úloha, ktorá si vyžaduje, aby sme navštívili aj niekoľko obchodov a porovnávali ich výrobky medzi sebou. Oveľa pohodlnejšou cestou je návšteva veľtrhu, ktorá vám ušetrí kopu času a starostí.

Ak sa plánujete pustiť do zariaďovania interiéru, určite by ste nemali vynechať veľtrh nábytku MODDOM v bratislavskej Inchebe, ktorý sa koná od 12. do 16. októbra

Na výstavisku sa počas piatich dní sústredí kompletné vybavenie pre domov – nábytok a doplnky do obývacích a detských izieb, predsiení, spální, kuchyne i kúpeľne, ale aj zariadenie pre oddych a relax, záhradný nábytok a množstvo doplnkov. Do interiéru však patria aj podlahy, dvere, svietidlá či krby, ktoré dotvoria ponuku a na MODDOMe tak budete mať skvelú príležitosť zariadiť všetko naraz. 


Najkomplexnejšia jesenná prehliadka nábytku predstaví trendy i klasiku

1839289
Incheba EXPO

Vystavovatelia prinášajú nielen najnovšie dizajnové trendy zo zahraničia, ale aj funkčný nábytok do celého bytu za rozumnú cenu od slovenských výrobcov. Masívny nábytok vyrobený ručne v Indii z tropického mangovníka, luxusné postele, pohodlné matrace, kožené i textilné sedačky, mäkké a príjemné koberce a mnoho ďalšieho určite osloví všetkých záujemcov o krásne bývanie.

Nezabudnite, na MODDOME si určite vyberiete!

Viac informácií o veľtrhu nájdete tu

Vstupenky na veľtrh si môžete kúpiť už teraz cez:  


Najkomplexnejšia jesenná prehliadka nábytku predstaví trendy i klasiku

1839301

Kategória: Aktuality
Tagy: moddom
Zdieľať článok

Diskusia