Online sprievodca hydroizoláciami

21. 10. 2016
Zdieľať

Spoločnosť Mapei uviedla do života nový web www.razaporiadne.sk. Online sprievodca svetom hydroizolácií prináša praktické riešenia, pracovné postupy a inšpiráciu pre stavebníkov.

Hydroizolačné systémy výrazne zvyšujú životnosť stavby. Pre ich dokonalú funkčnosť je však nevyhnutné, aby boli správne navrhnuté i vyhotovené. Všetko potrebné o hydroizoláciách sa stavebníci dočítajú na stránke www.razaporiadne.sk.

Dôraz na praktickosť

Základné menu je rozdelené do piatich kategórií: hydroizolácie v kúpeľniach, bazénoch, na terasách a balkónoch, hydroizolácia spodnej stavby a strechy. Každá kategória ponúka tri rôzne riešenia: novostavba, rekonštrukcia alebo rýchle riešenie.

Oceňovanými sú konkrétne rady odborníkov Mapei, ktoré vznikli ako reakcia na problémy, s ktorými sa stavebníci pravidelne stretávajú na stavbách. Nájdete tu odpovede napríklad na to, ako predchádzať odlupovaniu obkladu v kúpeľni, alebo ako nevytopiť susedov

Stránka www.razaporiadne.sk prináša tiež inšpiráciu z prestížnych slovenských i svetových stavieb. V sekcii referencií sa nachádzajú zaujímavé projekty, na ktorých sa uplatnili hydroizolačné systémy Mapei.

www.razaporiadne.sk 

 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia