V zime vám bude teplejšie: vďaka trojsklu VELUX

27. 10. 2016
Zdieľať

Aby bol v interiéri ten správny tepelný komfort, treba pri výbere okien zvažovať energetickú bilanciu – teda rozdiel medzi solárnymi ziskami a energetickou stratou počas celého roka.

Energetická bilancia sa skladá z viacerých parametrov, ktoré by ste mali počas výberu okna brať do úvahy. Ide o materiál, z ktorého je vyrobený rám, o orientáciu okna na svetové strany, veľkosť, sklon presklenia, či počet skiel v okne. Samozrejme, veľmi významným je kvalita tesnenia. Všetky tieto parametre spĺňa práve bezúdržbové strešné okno VELUX s nízkoenergetickým trojsklom. 

Trojsklo zabezpečí, aby ste doma mali teplo; sklenená plocha zabezpečí vysoké solárne zisky a tri tabule skla znamenajú pre interiér nižšie tepelné straty. Súčasťou okna je aj systém izolácie – VELUX ThermoTechnology™, ktorý zlepšuje tepelnoizolačné vlastnosti okna. Trojsklá VELUX sú vybavené redukciou hluku z ulice, či dažďa a tiež vrstvou proti roseniu vonkajšieho skla. Polyuretánová vrstva, ktorá je súčasťou bezúdržbového okna je odolná a chráni rám okna. Netreba ho lakovať a keďže je vyrobený z jedného liateho kusu, odpadá aj obava o zatekanie do jadra, čo predlžuje životnosť okna.   

Ak uvažujete nad rekonštrukciou a inštaláciou strešných okien do interiéru, neváhajte a obráťte sa na našich montážnikov!


Ilustrácia rezu bezúdržbovým strešným oknom VELUX s trojsklom.

Ilustrácia rezu bezúdržbovým strešným oknom VELUX s trojsklom.
VELUX SLOVENSKO spol. s r. o.

www.velux.sk/3sklo 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia