LG prináša európskym spotrebiteľom posledné modely chytrých klimatizácií

24. 02. 2017
Zdieľať

Spoločnosť LG Electronics predstavila v rámci LG InnoFest 2017, európskym zákazníkom najnovšie modely bytových klimatizácií a čističiek vzduchu.

ARTCOOL: Vynikajúci výkon a minimalistický dizajn

Prepracovaný dizajn novej klimatizačnej jednotky ARTCOOL sa výborne hodí do každého interiéru. Elegantné čierne zrkadlo a čierny rám na prednej strane podčiarkujú celkový vzhľad klimatizácie. Funkčnosť zaisťuje kompresor ARTCOOL’s Smart Inverter, ktorý spotrebuje menej energie a chladí podstatne viac ako predchádzajúce modely. Značnou výhodou ARTCOOL je mimoriadne nízka hlučnosť, za ktorú vďačí technológii výroby kompresora. LG ku klimatizačnej jednotke ponúka až 10-ročnú záruku.

Účinnosť a výkon klimatizácie ARTCOOL zaručuje väčšie pohodlie a širšiu použiteľnosť. Pridaný ionizátor uvoľní až tri milióny iónov, ktoré na seba viažu škodlivé častice. Tým efektívne neutralizuje a súbežne sterilizuje všetky druhy zápachov. Inteligentný systém SmartThinQ® umožní užívateľom klimatizáciu pohodlne ovládať z domova i mimo neho. Funkcia Smart Diagnosis sprístupní kontrolu nastavenia, inštaláciu, riešenie problémov a ďalšie informácie priamo v smartfóne.


LG prináša európskym spotrebiteľom posledné modely chytrých klimatizácií

1921197
LG Electronics CZ

PuriCare® Air Purifier: Prvotriedna čistička vzduchu s unikátnym 360 ° dizajnom

Čistička vzduchu LG PuriCare® je jediná čistička svojho druhu s 360 ° dizajnom, ktorá dokáže ľahko vytvoriť zdravé a príjemné vnútorné prostredie. Dôkladne totiž odstraňuje nečistoty poletujúce vo vzduchu. Práve vďaka svojmu unikátnemu dizajnu môže byť umiestnená kdekoľvek a vyčistiť vzduch v každej miestnosť v domácnosti.

Pokročilá technológia Clean Booster – ventilátor kombinovaný s čističkou umiestnený v hornej častí PuriCare® – umožní dodávať čistý vzduch až do vzdialenosti 7,5 metra. Okrem nakloneného dizajnu rotuje tryska ešte do strán a tým posiela čerstvý vzduch do všetkých okolitých miest rovnomerne. Funkcia Baby Care naopak smeruje jemný prúd čistého vzduchu zo spodnej časti čističky s cieľom vytvoriť ideálne prostredie pre dojčatá a batoľatá.


LG prináša európskym spotrebiteľom posledné modely chytrých klimatizácií

1921191
LG Electronics CZ

Čistička vzduchu PuriCare® využíva 360° Total Care filtračný systém, ktorý bojuje proti mikročasticiam, škodlivým plynom aj zápachu. Využíva tiež inteligentný senzor, ktorým deteguje častice menšie ako 1 mikrometer a dokáže tak odstrániť nepríjemné zápachy a pachy vznikajúce pri varení. Kvalitu vzduchu je možné kedykoľvek skontrolovať vďaka štyrom farebným signalizačným svetlám. Smart indicator značí úrovne znečistenia a zápachu farbami a číslami na dobre viditeľnom displeji, kedykoľvek sa tak dá ľahko zistiť aktuálna kvalita a zmena ovzdušia. LG SmartThinQ® umožňuje užívateľom sledovať stav vzduchu aj na diaľku a podľa potreby aktivovať čistenie ešte pred návratom domov.

„Teší nás, že môžeme predstaviť tieto inovatívne riešenia vzduchových zariadení európskym zákazníkom,“ povedala Andrea De Sousa z LG. „Naše posledné produkty ponúkajú celý rad výhod. Vďaka vynikajúcemu výkonu, pohodlnému ovládaniu a efektivite prispejú nové produkty k zlepšeniu každodenného života kdekoľvek to bude možné,“ dodala.

Pre viac informácií navštívte www.lge.sk.​

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia