Diskutujte online s odborníkmi na stavbu

13. 03. 2017
Zdieľať

Neviete si dať rady s odlupujúcim sa obkladom v kúpeľni? Hľadáte návod ako opraviť starú terasu? Alebo chcete vedieť, ako ochrániť základy domu pred vodou? Spýtajte sa stavebného odborníka online.

Stavebný odborník spoločnosti Mapei bude odpovedať na vaše otázky od 13. do 19. marca 2017 v diskusnom fóre na najpopulárnejšej sociálnej sieti o stavebníctve na Slovensku modrastrecha.sk .

Poradí, ako predĺžiť životnosť stavby

Hydroizolačné systémy výrazne zvyšujú životnosť stavby. Pre ich dokonalú funkčnosť je však nevyhnutné, aby boli správne navrhnuté i vyhotovené. S tým vám pomôže odborník Mapei. 

Počas kampane Dni so značkou stavebnej chémie Mapei budete mať možnosť poradiť sa aj o vhodných systémoch stavebnej chémie pre riešenie vašich konkrétnych problémov a otázok na stavbe. Okrem odborného poradenstva a inšpirácie sa budete môcť zapojiť aj do súťaže o zaujímavú výhru.

Mapei radí online

S odborníkmi Mapei sa môžete radiť aj po skončení kampane na modrastrecha.sk. O hydroizoláciách celoročne dočítate všetko potrebné na stránke www.razaporiadne.sk. Online sprievodca svetom hydroizolácií prináša praktické riešenia, pracovné postupy a inšpiráciu pre stavebníkov.

www.razaporiadne.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia