Budúcnosť je farebná!

31. 03. 2017
Zdieľať

Pri slove kuchyňa si viacerí predstavia biely nábytok v bielej miestnosti. To sa ale zmení, pretože budúcnosť je farebná! Nemecký výrobca dizajnových kuchýň Schüller to dokázal na medzinárodnom veľtrhu LivingKitchen 2017 so svojím nadčasovým konceptom.

Očarujúce spojenie: pastelová ružová dopĺňa lávova čierna 

Pastelová ružová v matnom decentnom odtieni nie je tradičná, avšak ideálna pre modernú kuchyňu. V kombinácii s farebným odtieňom čiernej lávy so satinovým lakom vytvára nadčasovú kuchyňu, ktorá vyžaruje chuť do života. Pracovná doska a regál otvorených poličiek v dekore duba s priznanými pórmi dodáva prirodzený kontrast. Súhra farieb a kontrastov umožňuje plynulé pokračovanie kuchyne do obývacej izby. 


Budúcnosť je farebná!

Budúcnosť je farebná!
Schüller Möbelwerk KG

Achátový šedý odtieň je nová biela farba

Po dlhšej popularite bielych kuchýň veľkolepo nastupuje šedá farba. Vyberať si môžete od kryštálovo šedej, cez antracit až po kombináciu rôznych odtieňov šedej. Šedá farba prináša do kuchyne elegantný a nadčasový štýl. Zároveň sa prakticky prispôsobí dizajnu akejkoľvek miestnosti. 


Budúcnosť je farebná!

Budúcnosť je farebná!
Schüller Möbelwerk KG

Šedá ako neutrálna základná farba poskytuje ideálne zázemie pre kombináciu s výraznejšími farbami a dekormi dreva. Kolekcia kuchýň Schüller pre rok 2017 integruje tmavý, elegantný odtieň šedého achátu do troch existujúcich produktových radov NOVA, UNI GLOSS a UNI MATT. Koordinované položky, ako je uchopovací lištový profil, sklenený výklennok alebo presklenené dvere, sú kľúčovými prvkami pri plánovaní modernej kuchyne v jednotnom štýle.

Viac informácií získate na www.schueller.de 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia