Chystáte rekonštrukciu? Zvoľte zdravé a estetické steny

18. 04. 2017 Zdieľať

Rekonštrukcia či akákoľvek úprava domu alebo bytu vyžaduje dôslednú prípravu. Pri výbere materiálu je dôležité myslieť na funkčnosť, zdravotnú neškodnosť, ekonomickú a časová náročnosť, životnosť a možnosť dodatočných úprav.

Modernými a funkčnými interiérovými riešeniami sú sadrové stierky a omietky. Medzi širokou ponukou nájdete omietky a stierky Rimano a Rimat od spoločnosti Rigips, ktorá poskytuje kvalitné certifikované riešenia aj s profesionálnym poradenstvom v oblasti stavebníctva. Všetky produkty sú recyklovateľné, vyrobené z ekologicky neškodných materiálov a šetrné voči životnému prostrediu.

Sadra ako stavebný materiál disponuje vlastnosťami, ktoré dokážu vytvoriť v interiéri zdravé, príjemné a estetické prostredie. Sadra je bez zápachu a vďaka jej prírodnému pôvodu aj zdravotne neškodná.


Chystáte rekonštrukciu? Zvoľte zdravé a estetické steny

Chystáte rekonštrukciu? Zvoľte zdravé a estetické steny
Rigips

Už tenká vrstva sadrovej omietky Rimano dokáže zlepšiť klímu, sadra totiž dokáže regulovať vlhkosť, a tak vytvára zdravé a príjemné prostredie na bývanie. Použitie sadrových omietok a stierok dokáže výrazne zrýchliť rekonštrukciu a z praktického hľadiska sa potešíte minimálnemu upratovaniu, nehrozí totiž žiaden prach z brúsenia omietok a stena je v krátkom čase pripravená na maľovanie alebo tapetovanie. Problémom nie sú ani dodatočné opravy omietok. Veľkým pozitívom sadrových stierok a omietok je aj ich nehorľavosť. 

Kategória: Aktuality
Tagy: omietky rigips steny
Zdieľať článok