Hliníkové vchodové dvere novej generácie

25. 04. 2017
Zdieľať

Krásne vchodové dvere, ktoré tvoria dominantu pri vstupe do príbytku a za ktorými sa môžeme cítiť bezpečne, bezpochyby patria k vysnívanému domu. Mali by byť nielen esteticky atraktívne, ale zároveň aj funkčné.

Presne také sú nové hliníkové dvere KALYPSO EVO 92. Zaručene splnia všetky vaše požiadavky, keďže vzhľad je možné variabilne prispôsobovať podľa potrieb zákazníka. Uspokojenie však prinášajú aj po stránke energetickej úspornosti. Sú ako stvorené pre nízkoenergetické a pasívne domy, keďže sa vyznačujú vysokou výkonnosťou a výnimočnými tepelno-izolačnými vlastnosťami (Uf >1,3 W/m2K a Ud od 0,78 W/m2K). Vďaka jedinečnému upevneniu výplne je možné vyrobiť maximálne veľkosti krídel bez straty funkčnosti. 


Hliníkové vchodové dvere novej generácie

Hliníkové vchodové dvere novej generácie
Kalypso, s.r.o.

K ďalším pozitívam dverí KALYPSO EVO 92 patrí intuitívne ovládanie. Ak si zvolíte možnosť otvárania dverí prostredníctvom biometrického snímača prstov, opäť tým o niečo prispejete k zvýšeniu vášho komfortu. Predstavte si, aké jednoduché by bolo otvárať dvere iba pomocou odtlačku prsta, bez neustáleho hľadania kľúčov. 

Výberom kvalitných dverí sa to ale nekončí. Aby ste mohli využiť všetky ich prednosti, je nemenej dôležitá kvalitná montáž bez tepelných mostov. Správne osadenie a montáž dverí je posledný dôležitý krok, ktorý zabezpečí ich funkčnosť a dlhú životnosť. Pre viac informácií odporúčame navštíviť stránku www.matporiadneokno.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia