Novinka! Multifunkčná antikorózna základná i vrchná farba na kov

05. 06. 2017
Zdieľať

Vďaka špeciálnemu zloženiu je možné KOV 2v1 aplikovať priamo na kov, a to bez predchádzajúceho použitia základnej antikoróznej farby. Farba sa neriedi, je rýchloschnúca, druhý náter je možné aplikovať už po 4 - 6 hodinách. Z 1 kg farby je možné natrieť až 10 m2 plochy, čo je ekonomicky výhodné.

Po dôkladnom premiešaní sa KOV 2v1 jednoducho aplikuje štetcom, valčekom alebo striekaním na suchý, dôkladne očistený a odmastený podklad. Receptúra KOV 2v1 je extrémne priľnavá k podkladu. Vytvára pružný a vláčny náter, ktorý zabraňuje praskaniu a následnému olupovaniu farby vplyvom poveternostných podmienok. Náter odoláva prudkému slnečnému žiareniu a zvýšenej vlhkosti vzduchu, preto je ideálny aj na nátery striech.

KOV 2v1 je určený najmä k novým i obnovujúcim náterom pozinkovaného plechu (i bez predchádzajúcej oxidácie), ocele, hliníka (priľnavosť je potrebné vopred overiť), medi a iných kovových povrchov s vysokým koróznym zaťažením. Možno ho použiť i k náterom nepochôdznych betónových plôch, neglazovanej keramiky, dreva, cementovláknitých a drevotrieskových dosiek a iných stavebných materiálov. Kvalitatívne je mimoriadne vhodný i na priemyselné aplikácie, najmä pre výrobcov betónových a plechových strešných krytín.

Okrem klasických hotových odtieňov (biely, červenohnedý, sivý, tmavý hnedý) je možné Kov 2v1 bázy natónovať v miešacích centrách až do viac ako 20 000 farebných odtieňov, a to vrátane vzorkovnice RAL a NCS. K dispozícii je v 0,7 kg; 2,5 kg a 9 kg balení.
 
www.balakryl.sk

www.domyfarieb.sk 

 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia