Podľahnite módnym trendom a nebojte sa farieb

14. 06. 2017 Zdieľať

Módne trendy prichádzajú od nepamäti z rôznych oblastí. Najčastejšie nám diktujú čo si máme obliecť, avšak prichádzajú aj v iných odvetviach. Napríklad pri zveľaďovaní našich domácností. Aj vo svete náterových farieb sa totiž striedajú rôzne módne vlny. Jeden čas preferujeme sýte farebné odtiene, inokedy sú zasa populárne biele nátery, ktoré potom vystrieda experimentovanie s dvomi alebo viacerými odtieňmi v rámci jednej miestnosti.

Kým napríklad stropy ostávajú zvyčajne tradične biele, steny si už od nepamäti často nechávame maľovať v rôznych farebných odtieňoch. Veď si len spomeňte na typické modré kúpeľne či oranžové kuchyne, ktoré možno ešte stále nájsť v mnohých našich domovoch. 


Podľahnite módnym trendom a nebojte sa farieb

1982781
PPG Deco Slovakia, s.r.o.

Dnes je však výber oveľa širší a aj výrobcovia farieb sa prispôsobujú módnym trendom. S pestrou paletou ready-mix farieb prišiel aj Primalex so svojím kvetinovým radom Inspiro. Aktuálne sa v ponuke nachádza až 21 odtieňov, z ktorých si vyberie naozaj každý. Farebný náter Primalex Inspiro je ideálny najmä na farebné, dizajnové riešenia stien a stropov minerálnych omietok a sadrokartónových dosiek interiérov v obytných, ale aj komerčných priestoroch, najmä reprezentatívneho charakteru, akými môžu byť obývacie izby, jedálne, pracovne, kancelárie alebo rokovacie miestnosti. Rad Inspiro sa vyznačuje prekvapivo jednoduchou aplikáciou, ktorá je podporená výbornou krycou schopnosťou a vysokou oteruvzdornosťou. Toto všetko tvorí predpoklad pre dosiahnutie dokonalého výsledku a perfektnej atmosféry.


Podľahnite módnym trendom a nebojte sa farieb

1982783
PPG Deco Slovakia, s.r.o.

Viac informácií nájdete na www.primalex.sk a www.facebook.com/primalexsk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok