Ako zvládnuť nečakané situácie

20. 06. 2017 Zdieľať

Rodinný dom či byt by mal byť zabezpečený aj pre prípad rôznych nečakaných situácií. Prírodné živly, technické havárie, ani zlodeji sa nikdy vopred neohlásia. Poistná ochrana bývania – nehnuteľnosti, domácnosti, aj zodpovednosti za škodu nechtiac spôsobenú v bežnom živote – má preto svoje opodstatnenie celoročne, v čase letných dovoleniek a neprítomnosti majiteľov a členov domácnosti zvlášť.

Vo Wüstenrot poisťovni je možné zabezpečiť jednou zmluvou široké poistné krytie rizík, ako sú rozmanité živelné udalosti, ale aj krádež či vandalizmus, bez nutnosti pripoistení. Asistenčné služby, užitočné v prípade zablokovania dverí, technickej havárie či neobývateľnej domácnosti a podobne, dostane klient zdarma.

Dobrou správou sú Wüstenrot novinky v poistení bývania – zvýšenie poistného limitu za m2 pre Bratislavu (bez nutnosti znaleckého posudku), zvýšenie limitu pri zodpovednosti za škodu z vlastníctva nehnuteľnosti (bez navýšenia poistného), ďalej rozšírenie poistného krytia o lom skla pri sklokeramických kuchynských doskách, rozšírenie krytia o poistenie náhrobkov, a tiež telefonická likvidácia poistných udalostí bez nutnosti obhliadky.


Ako zvládnuť nečakané situácie

1986241

Poistenie bývania je možné uzavrieť aj online, kedykoľvek priamo z domu/bytu. Ide o pohodlný spôsob ako chrániť svoj majetok či predísť finančným stratám, ak by vlastník svojou nehnuteľnosťou alebo neopatrnosťou, i ostatných členov domácnosti (vrátane psa), neúmyselne spôsobili niekomu škodu. Je veľkou pomocou mať sa na koho obrátiť, ak by sa vyskytli nečakané ťažkosti. 

 

www.wuestenrot.sk, *6060 (0850 60 60 60)

Kategória: Aktuality
Tagy: domácnosť poistenie
Zdieľať článok