Úsporný pomocník

05. 12. 2017 Zdieľať

Tepelné čerpadlá Daikin Altherma predstavujú moderné, vysoko spoľahlivé, užívateľsky prístupné a mimoriadne úsporné riešenie v oblasti vykurovania a prípravy teplej pitnej vody v domácnostiach. V závislosti od modelu a vonkajších podmienok vyprodukujú približne 75 % tepla úplne zadarmo, čím dokážu ušetriť stovky eur ročne.

Komfort na jedno kliknutie

Jednotlivé miestnosti vykúrite samostatne, v rôznych časoch a na odlišné teploty. Nebudete nútení vetrať v teplejších izbách a plytvať tak elektrickou energiou. Prostredníctvom mobilnej aplikácie Daikin Online Controller nastavíte ohrev vzduchu, čas spustenia či vypnutia kúrenia prakticky odkiaľkoľvek v ľubovoľnom čase. 


Úsporný pomocník

2079327
Daikin ACE Slovakia spol. s r.o.

Ekologická voľba

Trendom – nielen v oblasti vykurovania – sa stal dlhodobo udržateľný rozvoj. Niektoré tepelné čerpadlá je možné pripojiť na zdroje obnoviteľnej energie, napríklad solárne panely. Tým chránite životné prostredie, a zároveň šetríte finančné prostriedky. Daikin Altherma znižuje spotrebu energie i produkciu emisií CO2. Jej inštalácia je preto jednou z najlepších investícií s ohľadom na využívanie obnoviteľných zdrojov  energie.  

Daikin dotácia a predĺžená záruka

Túto zimu sa tepelné čerpadlá Daikin stávajú ešte ekonomickejším riešením. Okrem štátneho príspevku do maximálnej výšky 3 700 eur totiž môžete získať aj Daikin dotáciu 500 eur. Pokiaľ svoje Daikin zariadenie zaregistrujete na portáli Stand By Me, predĺžite si zároveň záruku na päť rokov od dodania jednotky. 

Pre viac informácií navštívte www.altherma.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: daikin tepelné čerpadlá
Zdieľať článok