Sprchové kúty a zásteny SanSwiss – radosť zo sprchovania

17. 05. 2018 Zdieľať

Už viac ako 35 rokov je SanSwiss špecialista na sprchové kúty, ktoré sa vyznačujú prvotriednou kvalitou, funkčnosťou a moderným dizajnom. Či už sa jedná o bezrámové, čiastočne rámové alebo rámové zásteny s rôznymi tvarmi profilov, široko otvárateľné krídlové dvere, posuvné dvere s úsporou miesta alebo pevné WALK-IN zásteny do veľkých kúpeľní, zásteny SanSwiss splnia najrôznejšie priania zákazníkov pre individuálne riešenia kúpeľní, vrátane atypických rozmerov a zvláštnych prevedení.

PUR LIGHT S – exkluzívne sprchové zásteny s posuvnými dverami 

Unikátny dizajn v kombinácii so špičkovou kvalitou, komfortom a funkčnosťou – to je typový rad PUR LIGHT S od spoločnosti SanSwiss.


Sprchové kúty a zásteny SanSwiss – radosť zo sprchovania

2179133
SanSwiss s.r.o.

Sprchové zásteny PUR LIGHT S s hranatými profilmi a čistými plochami bezpečnostného 6 mm skla odzrkadľujú moderné trendy súčasnej doby. 

Posuvné dvere majú vďaka kvalitným závesným prvkom s veľkými kolieskami ľahký chod a dajú sa ľahko otvárať. Absencia spodného profilu umožňuje pohodlný vstup. Dvere možno ľahko odklopiť a vyčistiť. Ľahkej údržbe tiež napomáha antiplaková úprava skla Aquaperle, ktorá sa štandardne dodáva na všetkých sklách. Sprchové zásteny radu PUR LIGHT S sú vyrábané v štandardnej výške 2000 mm a sú u nich možné štandardné aj atypické šírky podľa priania zákazníka. Sprchová zástena PUR LIGHT S sa stane zaujímavým dizajnovým doplnkom Vašej modernej kúpeľne.

www.sanswiss.sk 

Kategória: Aktuality
Tagy: sprchové kúty sprchové zásteny
Zdieľať článok