Prírodné okná so zárukou

05. 09. 2008
Zdieľať

Kto miluje drevo, snaží sa zachovať jeho prirodzený vzhľad. Podľa možnosti navždy, a ešte lepšie bez námahy. V praxi to znamená jedno: bezfarebnú povrchovú úpravu s najvyššou trvácnosťou a bez nutnosti údržby. Vďaka dlhoročnej práci na vývoji spojili tieto […]

Kto miluje drevo, snaží sa zachovať jeho prirodzený vzhľad. Podľa možnosti navždy, a ešte lepšie bez námahy. V praxi to znamená jedno: bezfarebnú povrchovú úpravu s najvyššou trvácnosťou a bez nutnosti údržby.
Vďaka dlhoročnej práci na vývoji spojili tieto dôležité vlastnosti v spoločnosti Adler do jedného produktu – výsledkom je transparentná ochrana s najvyššou odolnosťou, ktorá nesie názov Aquawood Ligno+.

Adler predstavil túto vo svete jedinečnú technológiu po prvýkrát na výstave Fensterbau 2008 v Norimbergu. Už teraz poskytuje značka Adler na nový systém 5-ročnú záruku, a po zhliadnutí testov uznávajú prednosti novej povrchovej úpravy aj výrobcovia drevených okien. Takže teraz už môžete bez obáv ponechať oknám a dverám naozaj prírodný vzhľad.

Viac informácií nájdete na www.adler.sk.

Kategória: Aktuality
Tagy: drevené okná
Zdieľať článok

Diskusia