ProdamSam.com prichádza na Slovensko

20. 07. 2009
Zdieľať

ProdamSam.com je popredný poskytovateľ realitnej inzercie cez internet bez sprostredkovateľov, pôsobiaci vo východnej, južnej a strednej Európe. Teraz prichádza aj na Slovensko.

— Komerčná prezentácia spoločnosti —

ProdamSam.com ponúka komplexný zdroj nehnuteľností v jednom kroku. Vlastníci umiestnia inzerát svojej vlastnej nehnuteľnosti. Navyše všetci, ktorí ponúkajú služby spojené s nehnuteľnosťami a bývaním, môžu vďaka zoznamu služieb umiestniť informácie o službách, ktoré ponúkajú. „Početné štúdie – ako na príklad nedávno prevedené univerzitou vo Stanfordu či Northwestern University – ukazujú, že ľudia, ktorí predávajú svoje domy bez sprostredkovateľa, dostanú z predaja ešte viac peňazí ako tí, ktorí predávajú prostredníctvom realitných maklérov!” vraví Dr. Poznanic.

ProdamSam.com sa rozširuje o Developerskú sekciu, ktorá je teraz vo fáze testovania. Prostredníctvom nej môžu developerské spoločnosti predstaviť ich ponuky a predávať či prenajímať ich nehnuteľnosti bez sprostredkovateľa. Vďaka tomu je Developerská sekcia silný a všestranný marketingový nástroj. ProdamSam.com pozýva záujemcov zo Slovenska, aby umiestňovali svoje inzeráty s nehnuteľnosťami a súvisiacimi službami. Spôsob predaja bez sprostredkovateľov na ProdamSam.com umožňuje jednotlivcom, aby sami kupovali a predávali nehnuteľnosti. ProdamSam.com ponúka komplexný zdroj informácií o nehnuteľnostiach v jednom kroku. Všetci, kto ponúkajú služby spojené s nehnuteľnosťami a bývaním, môžu vďaka zoznamu služieb umiestniť informácie o svojej ponuke. Je tu teda priestor pre služby architektov, dekoratérov, návrhárov, právnych zástupcov, poisťovacích maklérov, finančných poradcov, dodávateľov, či remeselníkov, maliarov a ďalších.

Viac na www.ProdamSam.com
  

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia