Spáľňa príjemná nielen v noci

01. 02. 2011
Zdieľať

Aby sa vám v spálni dobre spalo, dobre ju vetrajte, vyberte si správny a kvalitný matrac a pohodlnú posteľ. Keď sa v nej chcete aj príjemne cítiť, a to nielen v noci, zlaďte si nábytok, doplnky a farby.

Posteľ TBL 180 od firmy Javorina z masívneho dubového dreva v kombinácii s podnožou z antikora a čalúneným polohovacím záhlavím. V priestore podnože je odkladací priestor. Možné osvetlenie LED svetlom za záhlavím, čalúnenie: na výber rôzne látky alebo kože, šesť farebných odtieňov povrchovej úpravy dreva. Cena od 840 €.
Skrinka Birkeland so šiestimi zásuvkami. Dizajn J Asshoff/H Brogard. Zásuvky hlboké 44 cm sa ľahko vysúvajú, sú zabezpečené zarážkou proti vypadnutiu a poskytujú viac úložného priestoru. Materiál: masívne drevo, drevotrieska, drevovláknitá doska, fólia. Rozmery: š 160 × h 52 × v 91 cm. Cena 229 €. Predáva IKEA.
Bielizník s piatimi zásuvkami Oak Sideboard vyrobený ručne z dubového masívu s povrchovou úpravou dánskym olejom. Rozmery: 164 × 47 × 105 cm. Záruka desať rokov. Cena 850 €. Vyrába a predáva Drevo Shop.
Posteľ Oak Bed Limed vyrobená ručne z masívneho duba s bielenou voskovou úpravou. Vhodná na matrac s rozmerom 140 × 200 cm. Desaťročná záruka. Cena 750 € vrátane roštu. Vyrába a predáva Drevo Shop.
Posteľ Portofino z masívneho tíkového dreva so záhlavím z morskej trávy. Rozmery matraca 180 × 200 cm. Cena 2 364 €, vrátane roštu. Predáva Elmina.
Nočný stolík Trondheim so zásuvkou, vyrobený z masívnej borovice, drevotriesky a drevovláknitej dosky, namorený na bielo. Dizajn Magnus Elebäck. Rozmery: š 58 × h 38 × v 51 cm. Cena 59,90 € . Predáva IKEA.
Nočný stolík New Orleans z masívneho dreva, morený na bielo. Dva varianty, ľavý a pravý. Cena 448 €. Predáva Elmina.
Stolová lampa Jonsbo Bärby. Dizajn Johanna Jelinek. Funkcia stmievania, intenzita svetla sa dá podľa potreby regulovať. Výška 62 cm, priemer tienidla 35 cm. Podstavec zo skla, tienidlo zo 100?% polyesteru. Cena 79,90 €. Predáva IKEA. Štíhla komoda Oak Drawers so štyrmi zásuvkami, vyrobená ručne z dubového masívu, povrchová úprava prírodným dánskym olejom. Rozmery: 40 × 40 × 105 cm. Desaťročná záruka. Cena 600 €. Vyrába a predáva Drevo Shop.
Kategória: Bývanie Spálňa
Tagy: noc spálňa
Zdieľať článok

Diskusia