Najvyššia záruka na trhu betónových strešných krytín

04. 09. 2015
Zdieľať

Spoločnosť Mediterran Slovakia s. r. o., výrobca betónovej strešnej krytiny značky Terran, prináša svojim zákazníkom pri príležitosti 15 rokov pôsobenia na slovenskom trhu jedinečný darček. Od 1. júna 2015 poskytuje na všetky svoje betónové výrobky predĺženú záruku až 50 rokov.

Výber strešnej krytiny predstavuje pri rekonštrukcii domu aj v prípade novostavieb jedno z najdôležitejších rozhodnutí. Dbať pritom treba nielen na jej vzhľad, ale predovšetkým na kvalitné vyhotovenie a ďalšie vlastnosti, ktoré predurčujú jej dlhú životnosť a pohodlné používanie. Jednou z nich je aj dĺžka záruky. 

Jedinečná záruka

V prípade skladanej strešnej krytiny sa stala štandardom 30-ročná záruka. Spoločnosť Mediterran Slovakia s. r. o., sa však rozhodla dĺžku záruky poskytovanej na svoje betónové výrobky predĺžiť až na 50 rokov. „Výrobné technológie sme modernizovali už od roku 2004, pričom od samého začiatku sme zvažovali, že ak sa nám podarí uskutočniť všetky plánované modernizácie, mohli by sa premietnuť aj do zvýšenia záruky z 30 na 50 rokov,“ ozrejmuje pôvodný zámer Ľubomír Dömény zo spoločnosti Mediterran Slovakia s. r. o. Po modernizácii technológií vo všetkých troch výrobných závodoch, ktoré dosahujú najvyššiu svetovú úroveň, sa následne spoločnosť rozhodla aj pri príležitosti 15 rokov pôsobenia na našom trhu svoj zámer naplniť a zaviesť záruku 50 rokov, ktorá je v segmente betónových strešných krytín najvyššia na domácom trhu.


Strešnú krytinu Danubia charakterizuje klasický tvar s mäkkými líniami, ktoré majú evokovať rieku a zvlnenú krajinu.

Strešnú krytinu Danubia charakterizuje klasický tvar s mäkkými líniami, ktoré majú evokovať rieku a zvlnenú krajinu.
Mediterran Slovakia s.r.o.

Prvý na trhu

„Spoločnosť Mediterran Slovakia s. r. o., je prvým výrobcom betónovej krytiny, ktorý poskytuje na svoje výrobky záruku 50 rokov. Týmto krokom chceme ukázať, že naše výrobky spĺňajú prísne kritériá kvality a môžu sa porovnávať s ktorýmikoľvek produktmi určenými na zastrešenie budov,“ dopĺňa Dömény. Vysoká záruka je dôkazom pre všetkých potenciálnych zákazníkov, že betónová strešná krytina značky Terran spĺňa najvyššie kritériá, a preto môže jej výrobca poskytnúť na všetky betónové výrobky zo svojho portfólia až o 20 rokov dlhšiu záruku, ako bežne poskytujú iní výrobcovia. Záruka sa vzťahuje na mrazuvzdornosť, presnosť rozmerov (stálosť tvaru) a vodotesnosť betónových výrobkov. 


Rundo z portfólia značky Terran predstavuje tradičnú bobrovku, ktorá však vďaka kvalitnému vyhotoveniu plne vyhovuje požiadavkám súčasnosti.

Rundo z portfólia značky Terran predstavuje tradičnú bobrovku, ktorá však vďaka kvalitnému vyhotoveniu plne vyhovuje požiadavkám súčasnosti.
Mediterran Slovakia s.r.o.

www.terran.sk

Už 15 rokov na slovenskom trhu

Spoločnosť Mediterran Slovakia s. r. o., výrobca betónovej strešnej krytiny a doplnkového sortimentu značky Terran, oslavuje 15 rokov pôsobenia na slovenskom trhu. S výrobou betónovej strešnej krytiny začala v roku 2000 v obci Vlčany, ktorá je dodnes jej domovským sídlom. Od pôvodne manuálnej výroby spoločnosť postupne prešla k plne automatizovanej – tá sa začala v roku 2004, keď sa sortiment rozšíril o strešnú krytinu Danubia, ktorá je v ponuke aj v súčasnosti. V portfóliu spoločnosti aktuálne nájdete aj šesticu strešných krytín – Danubia, Rundo, Zenit, Coppo, Vlčanka a Synus – dostupných v rôznych farebných vyhotoveniach a s viacerými možnosťami povrchovej úpravy (Štandard, Colorsystem, EVO), ktoré uspokoja milovníkov klasiky aj nadšencov moderných tvarov a odtieňov. Po zmene loga sa spoločnosť v roku 2015 rozhodla pre nový názov značky Terran. Zároveň na trh uviedla aj nový typ strešnej krytiny Synus s jedinečným tvarom sínusoidy a s nízkou hmotnosťou, ktorá je vhodná nielen na rekonštrukcie; od júna zaviedla jedinečnú 50-ročnú záruku na všetky svoje betónové produkty. 


Najvyššia záruka na trhu betónových strešných krytín

1618113
Mediterran Slovakia s.r.o.

Kategória: Materiály Strecha, podkrovie
Tagy: krytina strecha
Zdieľať článok

Diskusia