Múriky a schody DUO STONE – Ideálne riešenie do vašej záhrady

11. 05. 2018 Zdieľať

Ako sa hovorí, v prirodzenosti je krása. Tak prečo sa tým neriadiť aj v prípade stavebných kameňov? Vyberte si také, ktoré svojím vzhľadom imitujú prírodné kamenné bloky a skvele zapadnú do vašej záhrady.

Spoločnosť PRESBETON v tejto sezóne rozšírila svoju ponuku o záhradný systém DUO STONE, ktorý v sebe spája stavebné kamene na výstavbu múrikov a kamene na výstavbu schodov. Všetko spolu perfektne ladí a jednotlivé kamene na seba vzájomne nadväzujú. Kamene DUO STONE vznikajú rozštiepením jedného betónového bloku, pričom všetky takto vzniknuté kamene sú následne upravené špeciálnym otlčením plôch a hrán, čím sa podčiarkne ich starý a prirodzený vzhľad. K dispozícii sú priebežné, rohové a ukončujúce kamene, ktoré majú jednotnú výšku 15 cm a šírku 20 cm. Vyrábajú sa v okrovej a sivočiernej farbe. Súčasťou tohto systému sú aj prvky na výstavbu schodov, pomocou ktorých možno prepojiť plochy s rôznymi výškami. Tvárnice sú mrazuvzdorné a majú ochranný systém Protect System IN proti znečisteniu a prenikaniu vody.


Múriky a schody DUO STONE

Múriky a schody DUO STONE

Záhradný systém DUO STONE je určený na výstavbu malých okrasných múrikov a na spevnenie svahov v kaskádových záhradách, kde potom možno nadviazať kameňmi na výstavbu schodov.

Viac na www.presbeton.sk. 

ZDROJ: PR článok spoločnosti PRESBETON Nova, s.r.o.

Kategória: Materiály
Tagy: kameň výstavba múrikov výstavba schodov
Zdieľať článok