Ako dosiahnuť prirodzený vzhľad terás a chodníkov?

01. 09. 2010 Zdieľať

V súčasnosti je na trhu dostupný široký sortiment materiálov, ktoré môžeme použiť pri zariaďovaní vonkajších priestorov a peších zón okolo domu. V prípade záhradky či terasy treba porozmýšľať, ako zladiť zariaďovanie s okolím. Aj keď možnosti sú dnes naozaj široké a každý z nás má individuálne predstavy, siahame predovšetkým po kvalitných prírodne vyzerajúcich materiáloch.

 
— Advertorial spoločnosti Premac, spol. s r.o. —

Premac spol. s r.o. POLIGONO®
V súčasnej dobe je na trhu dostupný široký sortiment materiálov, ktoré môžeme použiť pri zariaďovaní vonkajších priestorov a peších zón okolo domu. V prípade záhradky, či terasy sa nám naskytne otázka, ako zladiť zariaďovanie s okolím. Pretože možnosti sú široké a každý z nás má individuálne predstavy, siahame predovšetkým po kvalitných a prírodne vyzerajúcich materiáloch. Zelená flóra v podobe trávnika, kríkov, či stromov sú hlavné ingrediencie, ktoré nám vytvárajú prírodné prostredie okolo domu. A práve prírodný vzhľad chodníkov je možné zachovať aj prostredníctvom dlažby POLIGONO® od spoločnosti Premac spol. s r.o.


Ako dosiahnuť prirodzený vzhľad terás a chodníkov?

281892

Jej názov pochádza z talianskeho slova poligono, čo v preklade znamená mnohouholník. Táto dlažba je na slovenskom trhu jedinečná aj svojím vysokohodnotným a moderným usporiadaním dlažbového systému, kde nie je možné rozpoznať konkrétny vzor uloženia. Teplé tónované farebné odtiene a nepravidelné tvary jednotlivých prvkov vytvárajú dokonalú imitáciu prírodného lámaného kameňa. Kombinácia prirodzeného vzhľadu a technickej prepracovanosti je preto jej hlavnou výsadou. Technické výhody betónu, z ktorého je dlažba vyrobená, zaručujú stálosť, kvalitu prevedenia a celistvosť počas dlhých rokov používania. Povrch dlažby POLIGONO® je charakteristický svojím rozmanitým usporiadaním, čo zabezpečuje prepracovaná polygonálna geometria. Na prvý pohľad sa ukladanie tejto dlažby javí ako komplikované, no opak je pravdou. Pokládka je rovnako jednoduchá, ako u bežných dlažieb. Spomínaná individuálnosť každej dlažby sa prejaví pri špárovaní, kde je možné cieleným výberom farebných odtieňov špárovacieho materiálu získať výraznejší, či jemnejší charakter. Pri použití tmavších farieb špáry vyniknú a pri svetlejších farbách pôsobia naopak decentnejšie. Aj preto sa pri rozhodnutí pre dlažbu POLIGONO® nemusíte báť, že stratí svoj prírodný vzhľad. Jediné na čom záleží je vaša fantázia, prírodné cítenie a chuť si skrášliť okolie prirodzene pôsobiacou a kvalitnou dlažbou. 

Infolinka: 0850 111 110
infolinka@premac.sk
www.premac.sk

Kategória: Podlaha, dlažba Stavba a rekonštrukcia
Tagy: premac
Zdieľať článok