Radíme aké farby do obývacej izby

19. 04. 2012
Zdieľať

Dobrý deň, zariaďujeme si novostavbu a veľmi by nám pomohli vaše rady ohľadom farieb. Najväčší problém máme s odtieňom obývačky, kde máme steny natreté na bielo. Chceli by sme použiť tapetu. Nevieme ale akú farbu tapety zvoliť, nakoľko je sedačka tmavošedá. Tapeta by šla poza sedačku tak, že by vznikol kontrast. Nábytok je sektorový, minimalizmus, teda len dve vitríny a jedna skrinka pod TV. Súčasťou obývačky je jedáleň, ktorá je vo výklenku. Veľmi pekne ďakujem za radu. S pozdravom Martina.

Milá Martina,

podľa Vášho opisu je obývačka zariadená moderne, minimalisticky a zatiaľ ladená v odtieňoch bielej a tmavošedej. Keďže ste bližšie nešpecifikovali podlahu v obývačke, navrhneme Vám viacero farebných variant. Farebná kombinácia sivej s bielou ponúka veľa možností. Tu je len niekoľko z nich:
 
1, sivá, biela s kombináciou pieskovej
 
Ide o nadčasovú elegantnú kombináciu. Piesková farba môže byť použitá na podlahe (viď obrázok) ale aj v nábytku (breza, dub) alebo v doplnkoch ( tapeta, vázy, podušky)…
 

Sivá - béžová

1093648
Homestage


Sivá – béžová

   

Radíme aké farby do obývacej izby

1093647
thinkstock.com

 
2, sivá v kombinácii s fialovou 
 
V súčasnosti veľmi trendová kombinácia, ktorá sa dá oživiť napr. žltou (viď obrázok dole). Odporúčame tieto farby použiť na doplnky ako tapety, podušky, kvetináče a pod. V prípade, že vás omrzia, nie je problém ľahko ich vymeniť.
 

Sivá - fialová

1093650
Homestage


Sivá – fialová

 

Radíme aké farby do obývacej izby

1093645
thinkstock.com

 
3, sivá s červenou
 
Na záver ponúkame možnosť kombinácie sivej s červenou. Aj v tomto prípade doporučujeme červenú len ako doplnkovú, ktorá interiér pekne rozžiari a preteplí. 
 

Sivá - červená

1093649
Homestage


Sivá – červená

 

Radíme aké farby do obývacej izby

1093646
thinkstock.com

 
Vizitka dizajnérok
Ing. Jacqueline Brandisová
Ing. Patrícia Štofová
 

Radíme aké farby do obývacej izby

1089341
Homestage

Styling nehnuteľnosti pred predajom a prenájmom
 

 

Kategória: Bývanie Navrhovanie interiéru
Tagy: farby homestage interiérový dizajn radiátor
Zdieľať článok

Diskusia