Ušetrite! Správnym výberom okien a dverí

27. 03. 2014 Zdieľať

Spoločnosť Inoutic ponúka ucelený systém profilov pre nízkoenergetické a pasívne novostavby i rekonštrukcie.

Nové okná s vynikajúcimi tepelnoizolačnými vlastnosťami významne rozhodnú o výške úspor na vykurovanie, bez ohľadu na to či ide o rekonštrukciu alebo novostavbu. Treba však vyberať okná, ktoré spĺňajú aj ďalšie požiadavky, napríklad na dostatočnú zvukovú izoláciu, nenáročnú údržbu a kvalitný dizajn.

Profilové systémy Inoutic uspokoja požiadavky všetkých zákazníkov, ktorí sa zaujímajú o kvalitu. V ponuke je energeticky vysoko úsporný prémiový okenný systém Eforte, vo všetkých stránkach vyvážený okenný systém Prestige a spoľahlivý okenný systém Arcade pre tých, ktorí sú výrazne obmedzení rozpočtom. Prednosťou plastových profilov Inoutic je aj široká paleta farieb, v ktorých možno rám vyhotoviť.


Ušetrite! Správnym výberom okien a dverí

1318535
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Inoutic Eforte – prvý certifikovaný štandardný profil pre okná pasívneho domu, špičkové šesťkomorové profily budúcnosti pre energeticky úsporné bývanie s vynikajúcimi tepelno-izolačnými vlastnosťami a so stavebnou hĺbkou 84 mm, Uf = 0,95 W/(m2.K), dostupné v 40 farebných variáciách, vrátane exkluzívnych fólií Titanium Plus s metalickým vzhľadom.


Ušetrite! Správnym výberom okien a dverí

1318539
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Inoutic Prestige – veľmi kvalitný šesťkomorový profil, ktorý spĺňa svojou optimálnou vyváženosťou vysoké nároky kladné na moderné stavby. Vo variante pre pasívne domy so stavebnou hĺbkou 76 mm a U(f) = 1,1 W/(m2.K); v ponuke v 40 farbách, vrátane exkluzívnej povrchovej úpravy Titanium Plus.

Inoutic Arcade – časom preverený päťkomorový okenný profil s výborným pomerom cena/výkon, spĺňa všetky štandardné požiadavky kladené na súčasné bývanie, stavebná hĺbka 71 mm, Uf = 1,2 W/(m2.K); dostupné v 35 farebných variáciách.

Vchodové dvere – vizitka každého domova

Spoločnosť Inoutic zareagovala na čoraz väčší dopyt po plastových vchodových dverách rozšírením ponuky aj v tejto oblasti. Stavebník má teraz možnosť dokonalého zladenia dverí vo všetkých troch profilových radoch.

K okenným profilom možno v rovnakom dizajne vyhotoviť vchodové, balkónové, ale aj zdvíhavo-posuvné dvere. Všetky profily použité na fasáde domu budú mať identický nielen tvar, ale aj farebnosť. Na výber je 40 farieb vrátane drevených dekorov a fólií s perleťovou štruktúrou alebo hliníkovým vzhľadom.

Do dverí možno vsadiť akékoľvek plastové, sklenené a hliníkové výplne bežne dostupné na trhu. Novinkou pri dverách Eforte je výplň s prekrytím krídla so šírkou 75 mm. Výsledkom je atraktívny dizajn dverí s „úzkym“ vzhľadom profilu dverí.


Ušetrite! Správnym výberom okien a dverí

1318525
Inoutic / Deceuninck, spol. s r.o.

Technológie pre dizajn i funkčnosť

Okenné i dverové profily Eforte a Prestige možno vyhotoviť s exkluzívnou povrchovou úpravou Titanium Plus. Trblietavý hliníkový vzhľad sa dosahuje vďaka aplikácii špeciálnej fólie na okenný rám.
Druhou možnosťou ako dosiahnuť atraktívny vzhľad hliníka pri zachovaní všetkých predností plastového okna je použitie hliníkového opláštenia. Ide o jedinečnú povrchovú úpravu skutočným hliníkom určenú pre plastové okenné profily, balkónové a vchodové a zdvíhavo-posuvné dvere Eforte a Prestige.

Viac denného svetla v interiéri

Dokonalé presvetlenie interiéru denným svetlom možno dosiahnuť iba vďaka štedro navrhnutým preskleným plochám. Neštandardné a nadrozmerné okná si môžu zachovať kvalitatívne vlastnosti plastových okien. Technológia lepených skiel umožňuje výrobu veľkoformátových plastových okien. Technológia lepeného skla je určená pre profilové systémy vyrábané spoločnosťou Inoutic: Prestige a Eforte. Bez problémov možno realizovať presklené steny vo výške 2,6 m, čo je približná výška bežného podlažia.

Viac informácií o okenných a dverových profiloch na www.inoutic.sk

Kategória: Dvere, brány
Tagy: dvere okná
Zdieľať článok