Tip pre vás: Spoľahlivá strecha s dlhou životnosťou

28. 08. 2014 Zdieľať

Jedným z kľúčových rozhodnutí pri plánovaní a stavbe domu je nepochybne výber strešnej krytiny. Voľba strechy totiž ovplyvní tak estetický vzhľad domu, ako aj jeho fungovanie. Ideálnou voľbou v prípade širokej typovej škály objektov, tvarov strechy, miestnych klimatických podmienok, ako aj v prípade špecifických estetických požiadaviek je krytina KM BETA od najväčšieho českého výrobcu betónovej krytiny, vápenno-pieskových a pálených murovacích prvkov.

Strešné škridly KM BETA sa vyrábajú z prírodných materiálov, vyznačujú sa veľkou odolnosťou proti nepriaznivým vonkajším podmienkam a dajú sa použiť aj na šikmé strechy so skutočne nízkym sklonom (už od 12°).

Strešná krytina a doplnky

KM BETA patrí medzi najobľúbenejšie značky strešných krytín u nás. Ide o čisto český materiál, ktorý smelo konkuruje aj globálnym značkám. Dôvodom je predovšetkým vysoká pevnosť a odolnosť materiálu, čo je základom dlhej životnosti strechy. Ďalej je to široký výber farebných variantov a povrchových úprav. Súčasťou strešného systému sú dva rôzne typy strešnej krytiny: KMB BETA a KMB HODONKA. 

Strešné škridly KM BETA sa vyrábajú spolu v siedmich farebných odtieňoch. Kvalitné povrchové úpravy im zaisťujú dlhú životnosť a stálu farebnosť, rovnomernú na celej ploche. Zákazník si môže vybrať hneď z niekoľkých možností. 


Tip pre vás: Spoľahlivá strecha s dlhou životnosťou

1405833
KM Beta, a.s.

Okrem krytiny zahrnuje strešný systém KM BETA viac ako 50 doplnkových výrobkov, ktoré profesionálne riešia technické detaily aj tých najnáročnejších konštrukcií. Ako jediný výrobca v ČR ponúkame celý rad betónových strešných doplnkov. Oproti doposiaľ používaným plastovým variantom majú totiž množstvo predností, predovšetkým podstatne dlhšiu životnosť. Zatiaľ čo životnosť betónových doplnkov dosahuje až sto rokov, životnosť tých plastových je len približne tretinová. Aj preto môže KM Beta ponúknuť zákazníkom na betónové doplnky rovnako dlhú záruku ako v prípade základných strešných škridiel, a to 30 rokov! 


Tip pre vás: Spoľahlivá strecha s dlhou životnosťou

1405831
KM Beta, a.s.

Strechu s krytinou KM BETA doladia okrasné prvky. Podľa vkusu si môžete vybrať buď hrebeňové okrasné prvky, alebo ozdobné koncové hrebenáče, prípadne i tvarované hrebeňové upchávky. 

Viac na www.kmbeta.sk

Kategória: Strecha, podkrovie
Tagy: krytina škridla strecha
Zdieľať článok