KM BETA Vám zadarmo spočíta náklady a ponúkne najlepšiu cenu!

17. 12. 2014
Zdieľať

Práve sa chystáte stavať a nemáte predstavu, čo vás to bude stáť a koľko materiálu bude potrebné na hrubú stavbu, strechu, na stropy a omietky? Pomôže vám KM BETA vďaka širokej ponuke bezplatných kalkulácií a výpočtových programov.

KM BETA v súčasnosti zastrešuje hneď štyri oblasti, ktoré kompletne pokrývajú hrubú stavbu vrátane strechy a omietok – spoľahlivý strešný systém, murovací systém SENDWIX pre vysokú úsporu energií za vykurovanie, tradičný tehlový systém PROFIBLOK, ktorý dopĺňajú keramické stropy, a najnovšie aj široký sortiment maltových a omietkových zmesí. Ku všetkým týmto materiálom a systémom platí v rámci zákazníckeho servisu KM BETA ponuka bezplatných kalkulácií.

Ak máte v ruke projekt, stačí pre získanie presného výpočtu potreby strešných alebo murovacích prvkov, keramických stropov či maltových a omietkových zmesí zaslať výkresovú dokumentáciu e-mailom na adresu: kmbeta@kmbeta.cz alebo poštou na adresu „KM Beta a. s, Obchodné oddelenie, Brnenská 59 / A, 695 03 Hodonín. 

V rámci zákazníckych služieb KM BETA sa kalkuláciu bude venovať zaškolený technický poradca, ktorý kalkuláciu v najkratšom možnom termíne spracuje. Vy potom späť získate úplne zadarmo prehľad potrebných prvkov aj ich cenu, navyše so započítaním aktuálnych zliav a akčných ponúk. Pre technikov zo spoločnosti KM Beta nie je problém ani navrhnúť konkrétnu ponuku materiálu na mieru danej stavbe. Tí, ktorí stavajú alebo upravujú garáže či iné menšie objekty a nemajú k stavbe projekt, iste uvítajú možnosť výpočtu materiálu podľa nákresu ceruzkou! Ale samozrejme, čím presnejšie sú podklady – tým presnejší je aj výpočet.


KM BETA Vám zadarmo spočíta náklady a ponúkne najlepšiu cenu!

1473559
KM Beta spol. s r.o.

Keď chýba projekt

Ak si chcete spočítať strechu sami alebo nemáte projekt ani plánik, skúste jednoduchý program umiestnený na www.kmbeta.cz (presnejšie www.kmbeta.cz/vypocet-strechy/uvod.html). Je určený pre orientačný výpočet strechy, ktorý možno vďaka nemu urobiť doslova behom pár minút.
Pre presný výpočet strešných prvkov možno využiť nový moderný program KM BETA KALKULÁTOR. 

Kalkulátor ocenia predovšetkým profesionáli, ale bezplatne ho môžu používať aj drobní investori. KM BETA KALKULÁTOR podrobne spočíta, koľko materiálu bude potrebné na realizáciu strechy a koľko peňazí to bude stáť. Automaticky je v programe prednastavená zľava zodpovedajúca cenám na e-shope a možno ju kedykoľvek upraviť podľa potreby. Jednou z výhod programu je fakt, že kalkuláciu možno vykonávať aj offline, tj. Bez prístupu k internetu. Aby však bola kalkulácia v aktuálnych cenách, je potrebné cez internet pravidelne aktualizovať cenníky jednotlivých prvkov KM BETA.

Výslednú kalkuláciu je potom možné získať hneď v niekoľkých variantoch – vo formáte PDF alebo vo forme tabuľky MS Excel, kde je možné ešte parametre upravovať a celú kalkuláciu tak zmeniť podľa potreby. Konečná výstupné dáta obsahujú tabuľku s názvom KM BETA ODPORÚČA, kde je uvedená kalkulácia podľa cenníkových cien vrátane ceny po zľave a celkové úspory. KM BETA KALKULÁTOR je k dispozícii zadarmo na stiahnutie na webe www.kmbeta.cz.


KM BETA Vám zadarmo spočíta náklady a ponúkne najlepšiu cenu!

1473563
KM Beta spol. s r.o.

Stavebné materiály výhodne na e-shope

Prehľad prvkov získaný výpočtovými programy či kalkuláciami možno jednoducho použiť ako nákupný zoznam na e-shope KM BETA (shop.kmbeta.cz). E-shop KM BETA predstavuje maximálny komfort pri nákupe aj zákaznícke služby od už spomínaného výpočtu potrebných prvkov krytiny a muriva či objemu mált a omietok až po objednaní dodávky alebo montáže. Dodávku materiálu zákazníkovi za cenu dohodnutú na e-shope zaistí najbližší zmluvný predajca spoločnosti KM Beta. Na e-shope sú uvedené aj kontakty na realizačné firmy v danom regióne. Výhodou e-shopu je nákup všetkého materiálu na jednom mieste a od jediného osvedčeného dodávateľa, navyše z pohodlia domova.

Viac na www.kmbeta.sk alebo bezplatnej infolinke 800 150 200.

Kategória: Materiály
Tagy: KM Beta stavebný materiál
Zdieľať článok

Diskusia