Teplo domova s plynovými krbmi Karma

17. 12. 2015
Zdieľať

Spoločnosť Karma je najväčším výrobcom konvenčných plynových telies v Českej republike a zároveň hrdým distribútorom na slovenský trh, čím nadväzuje na svoju tradíciu výroby od roku 1910. So širokým portfóliom výrobkov sme počas celej histórie spoločnosti stretali vo všetkých sférach života, či to boli kuchynské spotrebiče, vykurovacie telesá, prietokové ohrievače a iné.

Spoločnosť sa v súčasnosti špecializuje na tradičnú výrobu plynových kachlí a výrazne sa podieľa svojimi novinkami v oblasti plynových krbov na trhu vykurovacej techniky.

Plynové kachle zaručujú vysoký  štandard vykurovania. Okrem klasických podokenných kachlí s odťahom spalín cez stenu alebo cez komín, ponúka Karma možnosť luxusného vykurovania komfortnými  krbmi.


Teplo domova s plynovými krbmi Karma

Teplo domova s plynovými krbmi Karma
Karma Slovakia s.r.o.

Voľne stojacie krby sú variantmi luxusu a elegancie, kde okrem tepla domova zákazník zažije  vizuálny pôžitok s elegantne navrhnutými krbmi a zároveň  umožňujú pohľad na tlejúci oheň.

V súčasnosti sú na trhu uvedené 4 typy voľne stojacích krbov, ktoré interiér domova vyplnia vhodným vykurovaním i estetickým detailom.

Sú určené na vykurovanie miestností až do veľkostí 100 m3 a na rozdiel od klasických krbov na pevné palivo je možné pri týchto plynových krboch nastaviť požadovanú teplotu v miestnosti, ktorú krb automaticky udržuje.

Plynové krby Karma rady Absolute, Intelligence, Decore a Sense sa štandardne dodávajú v antracitovej farbe a horná časť krytu je zefektívnená kameňom z masteku. Zákazníci si môžu zvoliť i alternatívu horného krytu v inom typu kameňa- žuly v troch prevedeniach: olive- green, colonial- cream, či paradiso. Najmajestátnejším sa stáva krb Decore, ktorý vyniká celkovým obložením z granitu.


Teplo domova s plynovými krbmi Karma

Teplo domova s plynovými krbmi Karma
Karma Slovakia s.r.o.

Nová rada vstavaných krbov Elegance Exclusive

Ďalšou novinkou sú krbové vložky rady Exclusive, ktoré nadväzujú na radu Elegance s novými prevedenia rámov. Nasávanie vzduchu majú zatiaľ z miestnosti a odťah spalín vyvadený do vyvložkovaného komína. Výkon krbov takmer 9kW poskytuje komfortné vykurovanie miestností až do 180m3. Krby sú vybavené ventilátorom, ktorý sa automaticky spúšťa v závislosti od teploty plášťa krbu. Tým je dosiahnutá maximálna teplotná pohoda vo vykurovanom priestore. K maximálnemu pohodliu je k dispozícii diaľkové ovládanie.

Na výber je z 2 typových rád 67 a 77 v niekoľkých prevedeniach:
Eclusive Glass line – celosklený rám
Exclusive Huge line – rám v prevedení antracit metallic alebo grey metallic
Exclusive Medium line – rám v prevedení antracit metallic alebo grey metallic
Exclusive Slim line – rám v prevedení antracit metallic alebo grey metallic


Teplo domova s plynovými krbmi Karma

Teplo domova s plynovými krbmi Karma
Karma Slovakia s.r.o.

Hlavné výhody plynových krbov

• Oproti klasickým krbom možnosť nastaviteľnej teploty umožňuje udržiavanie teploty v miestnosti bez ďalšej obsluhy.
• Pri vykurovaní nemáte starosti s prípravou, nakladaním dreva a jeho skladovaním a eliminujú sa i potreby odstraňovania nečistôt po vykurovaní, výrazne sa zníži prašnosť v dome, či byte
 Inštalácia krbov je vhodná pre všetky interiéry ako haly firiem alebo hotelov, kancelárie, v neposlednej rade rodinné príbytky,
 Krby sú maximálne bezpečné, vo svojej výbave majú poistku, ktorá pri nesprávnom ťahu spalín automaticky uzavrie prívod plynu,
 A hlavne prídete ku krbu a jednoduchým spôsobom okamžite vykurujete bez väčších príprav

Karma Slovakia s.r.o.
Kráľovská 796/43
927 01  Šaľa
www.karma.sk a telefonický kontakt 031/ 7715477

Kategória: Energia
Tagy: kozub
Zdieľať článok

Diskusia