Slovenská premiéra špeciálnej edície roliet v štýle Star Wars

22. 12. 2015
Zdieľať

Do vesmíru Hviezdnych vojen sa 14. decembra 2015 zapísala ďalšia kapitola – tou je svetová premiéra filmu „Star Wars: Sila sa prebúdza“. Nový film je siedmym pokračovaním epickej ságy. Vďaka nemu sa spolupráca medzi štúdiom Disney a skupinou VELUX posúva do úplne inej galaxie. Kolekcia „Star Wars & VELUX Galactic Night“ teraz ponúka štyri zatemňujúce rolety s motívom filmu, navrhnuté do izieb fanúšikov tejto ságy.

Záujem spoločnosti VELUX o detské izby a o to, aby v nich bol zabezpečený dostatok svetla a jeho regulácia, viedol v roku 2014 k úspešnej spolupráci so štúdiom Disney. Tieniace doplnky VELUX sa tak stali domovom pre najobľúbenejšie postavičky z animovaných filmov Disney. Teraz sa portfólio roliet pre detské izby rozširuje o motívy filmovej ságy Hviezdne vojny. Kolekcia „Star Wars & VELUX Galactic Night“ bola inšpirovaná filmom Star Wars: Sila sa prebúdza. Vznikli štyri úplne nové vizuály roliet, ktoré vytvorila skupina VELUX exkluzívne v úzkej spolupráci so spoločnosťou Disney. 


Motív Star Wars privedie hrdinov filmovej ságy do každej podkrovnej izby.

Motív Star Wars privedie hrdinov filmovej ságy do každej podkrovnej izby.
VELUX

Priniesť svojich hrdinov do interiéru nebolo jednoduchšie

Skupina VELUX patrí medzi lídrov na trhu. Vďaka svojmu inovátorskému prístupu určuje trendy – tak v kvalite, ako aj vo funkčnosti. Množstvo vedeckých štúdií poukazuje na to, že spánok zásadne ovplyvňuje zdravie. Preto rastie dopyt po úplne zatemňujúcich roletách. Spoločnosť VELUX sa dlhodobo snaží povýšiť rolety na dizajnový doplnok interiéru. Neustále preto prichádza s kreatívnymi motívmi, ktoré by vyhovovali vkusu všetkých generácií. Kolekcia „Star Wars & VELUX Galactic Night“ tak reaguje na to, čo hýbe svetom detí aj dospelých. Zároveň spája spoločnosť VELUX s jedným z najfascinujúcejších filmových svetov – s Hviezdnymi vojnami. 

„Keď sa v skupine VELUX pustíme do dizajnérskej spolupráce, snažíme sa posúvať hranice na trhu a poskytnúť spotrebiteľom ideálne riešenie pre celú domácnosť. Popularita filmov Star Wars pre nás predstavuje ideálnu príležitosť k spolupráci, ktorá by oslovila nielen dospelých, ale aj deti. Výnimočná kolekcia je tým správnym riešením do rodiny, kde sú deti už dosť staré na to, aby mohli rozhodovať o podobe vlastnej izby a aby pri tom rodičia nemuseli poľaviť z funkčnosti a kvality, ktorú očakávajú,“ hovorí Hent Holm, viceprezident divízie globálneho riadenia produktov skupiny VELUX.   

Kolekcia „Star Wars & VELUX Galactic Night“ nie je však cielená len na deti; na svoje si prídu aj skalní fanúšikovia hviezdnej ságy, ktorí sa chcú vo svojom podkroví neustále cítiť ako v inej galaxii. 


Nová kolekcia Star Wars & VELUX Galactic Night nie je zameraná len na deti; na svoje si prídu aj skalní fanúšikovia.

Nová kolekcia Star Wars & VELUX Galactic Night nie je zameraná len na deti; na svoje si prídu aj skalní fanúšikovia.
VELUX


Nová kolekcia Star Wars & VELUX Galactic Night nie je zameraná len na deti; na svoje si prídu aj skalní fanúšikovia.

Kolekcia z inej galaxie pre modernú detskú izbu či spálňu

Aj keď sa dej filmu Star Wars odohráva niekde vo vzdialenej galaxii, kolekcia „Star Wars & VELUX Galactic Night“ je navrhnutá pre moderný interiér a myslí na individualitu každého fanúšika. 

Kolekciu tvoria štyri grafické motívy na tému Star Wars: dva zobrazujú známe postavy a svety – Dartha Vadera a Hviezdu smrti a zvyšné dva vizuály sú inšpirované najnovším filmom Sila sa prebúdza – sú to Kylo Ren a Roboti. Každý motív zobrazuje postavy formou plagátu, prispôsobeného na veľkosť strešného okna. Na svoje si tak príde nielen hrdina, ale aj priaznivec temnej strany Sily. 

Výhodou kolekcie je aj riešenie s nenáročnou inštaláciou vďaka technológii VELUX Pick&Click!™, vďaka ktorej je možnosť roletu namontovať ešte jednoduchšia. 

Kategória: Nezaradené
Tagy: okno podkrovie roleta star wars strešné Velux
Zdieľať článok

Diskusia