23. 03. 2016 Zdieľať

Dizajn kuchyne Tilia je charakteristický použitím úchytky, ktorá je kompaktne zapracovaná do hornej hrany dvierok. Minimalistický štýl je zrejmý aj zo zvolených pastelových farieb, ktoré sú povrchovo upravená lakovaním na vysoký lesk alebo supermat. Kuchynskú linku je možné navrhnúť podľa individuálnych požiadaviek.

Kuchyňa Tília získala Cenu veľtrhu Nábytok a bývanie 2016. 


Tilia

Tilia
DECODOM, spol. s.r.o.

Materiál použitý pri výrobe kuchynských dvierok nie je bežná laminovaná MDF doska. Pri jej výrobe je používaná inovatívna UV technológia, ktorá výrazne zušľachťuje povrch a predstavuje úplne novú kategóriu materiálov. Povrch dvierok spája perfektný vzhľad s dokonalým pocitom na dotyk. Kvalitnou povrchovou úpravou sú odstránené nežiaduce odtlačky prstov.

Ako jediný výrobca na Slovensku používame pri opracovaní hrán revolučnú laserovú technológiu. Výhodou laserového opracovanie je bezchybný spoj, ktorý okrem vysokej dizajnovej hodnoty, prináša aj praktický význam. Spoj je vodotesný, kompaktný, odolný voči teplu a preto mu nehrozí odlepenie ani pri umiestnení v blízkosti elektrospotrebičov alebo tepelných zdrojov. 


Tega

Tega
DECODOM, spol. s.r.o.


Iris

Iris
DECODOM, spol. s.r.o.

Laserová technológia je použitá aj pri kuchyni Iris, či obývačke Tega.

Viac informácii na www.decodom.sk

Kategória: Aktuality Kuchyňa, jedáleň
Zdieľať článok