Chcete vyhrať nákup tovaru?

27. 04. 2016
Zdieľať

Ak plánujete domov kúpu parného čističa, čističa okien, vysokotlakového čističa, tepovača alebo chcete kúpiť mokro-suchý vysávač, či čerpadlo do záhrady, pozrite si ponuku spoločnosti Kärcher. Teraz je na kúpu ten správny čas.

Spoločnosť Kärcher pripravila pre svojich zákazníkov súťaž, v ktorej môžu šiesti z vás vyhrať výšku svojho nákupu späť! Nakúpiť v období od 17.3. – 17.9.2016 vo vybraných predajniach akýkoľvek tovar značky Kärcher v minimálnej hodnote 200 Eur s DPH  sa teda oplatí. 

Horúcou produktovou novinkou spoločnosti Kärcher je tlakový čistič Full Control, ktorý je vybavený ukazovateľom tlaku na pištoli. S vysokotlakovým čističom Full Control nájdete pre každý povrch vhodný tlak. Stupeň tlaku sa nastavuje na pracovnom nadstavci a môže sa skontrolovať priamo na LED displeji pištole – pre maximálnu kontrolu. Prechod z vysokého tlaku na režim čistiaceho prostriedku je bez výmeny pracovného nadstavca. Produkt K 4 Full Control Home (obj. cislo 9.502-263.0) ponúkaný s rotačnou kefou GRÁTIS, plošným čističom a čističom na kameň a fasády v akciovej cene 299 Eur s DPH  je ideálnym pomocníkom okolo domu. 


Chcete vyhrať nákup tovaru?

Chcete vyhrať nákup tovaru?
Kärcher Slovakia, s.r.o.

Viac o podmienkach súťaže: www.kaercher.sk/sk/karcher_sutaz.htm

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia