Trendy v strešných krytinách

29. 04. 2016
Zdieľať

Keramická strešná krytina CREATON vyniká ušľachtilým vzhľadom a funkčnosťou preverenou celými generáciami. A to sú vlastnosti, ktoré nikdy nevyjdú z módy.

Keramická krytina nemeckej značky CREATON vyniká vysokou kvalitou vstupných surovín a viac ako 130 ročnou históriou výroby. Nadčasový stavebný materiál je vhodný tak pre rekonštrukcie, ako aj pre novostavby. Výrobca navyše poskytuje na všetky modely 50 ročnú záruku na funkčné vlastnosti.

Atraktívny veľký formát

Popularite sa už dlhší čas teší veľkoformátová keramická krytina. Tento trend rozhodne potrvá. Stavebník si totiž vďaka veľkému formátu môže dopriať kvalitnú strechu a zároveň ušetriť. 


CREATON BALANCE

CREATON BALANCE
CREATON South-East Europe Kft.

Medzi najpreferovanejšie modely keramickej krytiny CREATON u nás patria škridly BALANCE a RAPIDO. Veľkoformátová keramická škridla CREATON BALANCE s vyváženými proporciami sa odporúča nielen pre veľké, ale aj menšie strešné plochy. CREATON RAPIDO spája tradíciu a techniku do kvalitnej dvojitej falcovanej škridly. Vďaka spotrebe škridiel cca 8,1 kusov/m² výrazne šetrí náklady na zhotovenie strechy.


Trendy v strešných krytinách

Trendy v strešných krytinách
CREATON South-East Europe Kft.

Tvar škridly CREATON FUTURA rozohráva striedanie mäkkých prechodov medzi svetlom a tieňom, čo má za následok vynikajúci optický vzhľad celej plochy. Vďaka prepracovanému Labyrint systému bočných a hlavových drážok je vhodná aj pre nízke sklony striech už od 10° (s vodotesným podstreším). Navyše ide o krytinu, ktorá je vhodná pre nízky sklon strechy, už od 10° (pri vodotesnom podstreší).


Trendy v strešných krytinách

Trendy v strešných krytinách
CREATON South-East Europe Kft.

Škridla pre minimalistov

CREATON DOMINO patrí medzi škridly s malým formátom. Plochý tvar a hladký povrch škridly však zaujme na prvý pohľad. Jej čisté línie vytvárajú minimalistický vzhľad strechy, ktorý ocenia progresívni majitelia rodinných domov. 

www.creaton.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia