29. 07. 2015
Zdieľať

Samostatne stojaci prízemný rodinný dom LINEAR 318 bez podpivničenia je vhodný do rovinatého, prípadne mierne svahovitého terénu. Je to dom väčšej veľkostnej kategórie určený pre 4 člennú rodinu. Rodinný dom je rozdelený na dennú a nočnú časť. Dennú časť tvorí kuchyňa s komorou, jedáleň a obývacia izba s výstupom na terasu.

Nočnú časť tvorí spálňa rodičov s kúpeľňou, dve izby, kúpeľňa a práčovňa s kotlom ústredného kúrenia. Zo zádveria je prístupné WC a šatník. Súčasťou domu je dvojgaráž, ktorá je prepojená s domom cez kryté závetrie. V projekte sú navrhnuté klasické stavebné materiály: steny z keramických tehál, prípadne tvárnic, strop montovaný z betónových tvárnic, strecha plochá s fóliou PVC.


Rodinný dom LINEAR 318

1809017
PROmiprojekt


Rodinný dom LINEAR 318

1809019
PROmiprojekt

Orientačná cena od:
184 100 €

Cena projektu od:
1 350 €

Počet osôb
4

Zastavaná plocha
212 m2

Obytné miestnosti
4

Obostavaný priestor
800 m3

Počet podlaží
jednopodlažný

Výška hrebeňa od strechy
+ 4 m

Úžitková plocha
174 m2

Orientácia hlavného vstupu
S, SV, V

Obytná plocha
95 m2

Garáž
Nie


Rodinný dom LINEAR 318

1809025
PROmiprojekt

Autor projektu:

PROmiprojekt, s.r.o.

Popis činnosti:

Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. so sídlom v Bratislave sa zaoberá projekčnou a stavebno-obchodnou činnosťou. Založená bola v roku 2004. Jednou z hlavných priorít je individuálny prístup ku klientovi, profesionalita a flexibilita, čo v konečnom dôsledku zaručuje spokojnosť našich zákazníkov. V súčasnej dobe má naša spoločnosť obchodné zastúpenie v dvadsiatich mestách v rámci celého Slovenska. Našim cieľom je ponúkať kvalitné moderné bývanie s ohľadom na všetky moderné aspekty života a požiadavky zákazníkov so zabezpečením adekvátneho servisu. Spoločnosť PROmiprojekt, s.r.o. ponúka svojim klientom komplexné poradenstvo a konzultácie v rámci svojho pôsobenia a vykonávaných činností.

www.promiprojekt.sk

Kategória: Projekty rodinných domov
Tagy: domov projekty rodinný dom
Zdieľať článok

Diskusia