Strešná krytina Lindab Goodlock. Unikát na Vašej streche

27. 09. 2016
Zdieľať

Strešná krytina Lindab Goodlock je unikátna práve tým, že sa neskrutkuje v ploche krytiny, tak ako väčšina plechových strešných krytín. Celý strešný systém je zámkový, čo laicky znamená, že do seba veľmi presne zapadá a nedochádza tak k prevŕtaniu krytiny kotviacimi skrutkami. Vďaka tomuto systému, toto jedinečné kotvenie krytiny odstraňuje u zákazníkov strach z neskrytých skrutiek, ktoré sú v tomto prípade prekryté samotnou strešnou krytinou.

Ďalšou praktickou výhodou tejto krytiny je jej rozmer. Maloformátové dielce umožňujú jednoduchú manipuláciu pri práci a rýchlu realizáciu a dodávku strešného systému. Krytina je dodávaná na europaletách, čo umožní bezproblémovú prepravu na miesto realizácie a rovnako aj možnosť výroby na sklad. Vďaka tomu je termín dodávky veľmi krátky. V praxi to znamená, že krytina potrebná pre štandardný rozmer strechy vám príde úhľadne poukladaná na jednej europalete, na rozdiel od veľkoformátových krytín, ktoré vám môžu zbytočne zaberať a blokovať priestor na dvore.


Strešná krytina Lindab Goodlock. Unikát na Vašej streche

1838917
Lindab, a.s.

 
Aplikácia strešnej krytiny je možná už od sklonu strechy 15°. Výška vlny tejto krytiny, ako jediná na slovenskom trhu, je 48 mm, čím sa výrazne zvyšuje statická nosnosť celej strechy pri zaťažení snehom alebo vetrom.

Základom úspechu krytiny Goodlock je samozrejme vstupný materiál, ktorý sa používa pri výrobe tejto strešnej krytiny. Je ním vysokokvalitný švédsky oceľový plech  s vrstvou zinku 275 g/m2 a povrchovou úpravou PREMIUM MATT s 20 ročnou zárukou, alebo ELITE s 30 ročnou zárukou.


Strešná krytina Lindab Goodlock. Unikát na Vašej streche

1838919
Lindab, a.s.

 
Plech je vo všeobecnosti materiál vhodný na rekonštrukciu, pretože je ľahký a svojou hmotnosťou nezaťažuje staršie múry.  Lindab Goodlock si svojim univerzálnym vzhľadom  získa rovnako majiteľov novostavieb, nech už ide o prízemné bungalovy alebo domy s vidieckym „rukopisom“. 

Lindab Goodlock je zbierka unikátnych vlastností, aké vám vie strešná krytina ponúknuť. 

Ak vás táto krytina zaujala, radi vám BEZPLATNE vypracujeme cenovú ponuku . Viac o produktoch Lindab nájdete na www.stresnysystem.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Lindab, a.s.

Kategória: Strecha, podkrovie
Zdieľať článok

Diskusia