Farebné okná pre váš dom či byt

23. 07. 2008
Zdieľať

Plastové okno nemusí byť vždy iba biele, teraz si každý môže vybrať farbu okenného profilu podľa svojich predstáv. Spoločnosť Deceuninck je dodávateľom kvalitného základu plastových okien a dverí. Teraz ponúka širokú paletu farieb a zaujímavých dekorov. Každý si tak môže vybrať farbu, ktorá sa mu najviac páči a ktorá najlepšie zapadá do konceptu celého bytu či domu.

— Komerčná prezentácia spoločnosti Deceuninck —

Okenné profily spoločnosti Deceuninck vynikajú vysokou kvalitou, funkčnosťou, dlhou životnosťou a jednoduchou údržbou. Pre náročných zákazníkov, rovnako ako pre milovníkov klasiky, sú profily k dispozícii v zaujímavých farbách a drevodekoroch, a to ako pri systémoch Okenný profil Zendow, tak pri systémoch Inoutic.

Zendow


Farebné okná pre váš dom či byt

154263

Okenný profil Zendow vyniká predovšetkým dobrými tepelno-izolačnými vlastnosťami, založenými na kvalitnom päťkomorovom systéme. Profily Zendow majú stavebnú hĺbku 70 mm a vďaka svojmu elegantnému dizajnu sú vhodné pre všetky typy stavieb a rekonštrukcií. Okná Zendow majú hladký povrch, ktorý zaručuje jednoduchú údržbu a čistenie.

Na prianie zákazníkov je možné profily nechať potiahnuť akrylátovou fóliou, ktorá profilu dodá celkom nový vzhľad. Fólie sú k dispozícii v šestnástich farebných variantoch vrátane fólií dokonale imitujúcich drevené okenné profily. Pokiaľ zákazníkom viac vyhovujú profily s matným a hodvábnym vzhľadom, je možné na profily nechať naniesť krycí nástrek Decoroc, ktorý vytvára jemne zrnitú štruktúru a zvyšuje ich odolnosť proti mechanickému poškodeniu. Zákazníci si môžu vybrať z devätnástich odtieňov a dodať tak svojim oknám netradičný vzhľad.

Inoutic Prestige


Farebné okná pre váš dom či byt

154057

Inoutic Prestige je šesťkomorový profilový systém, ktorý dosahuje optimálne tepelno-izolačné vlastnosti, a napriek tomu ponúka optimálnu konštrukčnú hĺbku 76 mm. Modely Inoutic Prestige sú k dispozícii v jedenástich farebných úpravách vrátane obľúbeného drevodekoru. Pre najnáročnejších zákazníkov je pripravená exkluzívna povrchová úprava Titanium Plus, ponúkaná v troch odtieňoch, ktorá profilu dodáva charakteristický kovový vzhľad. Zákazníci ho ocenia predovšetkým pri výstavbe budov, pri ktorých je vhodné zachovať technický vzhľad hliníkového okna, a pritom môžu využiť vlastnosti, ktoré ponúkajú okná plastové.

Viac informácií nájdete aj na www.okno-centrum.sk.

Kategória: Okná Stavba a rekonštrukcia
Tagy: okná plastové okná
Zdieľať článok

Diskusia