S poctivým materiálom pre kvalitnú stavbu

13. 03. 2017
Zdieľať

Prinášame vám širokú paletu poctivého a kvalitného stavebného materiálu pre hrubú stavbu.

Keď ide o poctivú tehlu, ideme hlavou proti múru 

Či už chcete stavať klasický dom alebo preferujete nízkoenergetické bývanie, Leier má riešenie pre každého. Medzi tradičný a rokmi overený murovací materiál patria keramické tehly LEIERTHERM. Poskytujú dlhú životnosť stavby, výborne akumulujú teplo a vytvárajú pre obyvateľov optimálnu klímu – vďaka difúzii vodných pár. Svojimi vlastnosťami spĺňajú náročné požiadavky na kvalitný, ekologicky nezávadný a energeticky úsporný stavebný materiál.


S poctivým materiálom pre kvalitnú stavbu

1933527
Leier Baustoffe SK, s. r. o.

Novšou stavebnou technológiou sú brúsené tehly LeierPLAN, s ktorými si vymurujete steny tak, že keramické tvarovky spájate tenkou vrstvou murovacej malty alebo penovým lepidlom LeierFIX.

www.leier.sk/keramicke-murovacie-prvky-1 

Z poctivých postupov výroby neuhneme

ale murovanie s našim materiálom je veľmi rýchle a jednoduché. Použiť ich môžete nielen na obvodové steny, ale aj na vnútorné nosné konštrukcie aj priečkovkové tvarovky. 


S poctivým materiálom pre kvalitnú stavbu

1933473
Leier Baustoffe SK, s.r.o.

Vyrábať moderné komínové systémy nás hreje

Hlavnými požiadavkami ľudí na bývanie sú najmä príjemná klíma, bezpečnosť a úspora energie (a tým aj financií). Dôležitú úlohu pri ich splnení zohráva výber vhodného vykurovacieho systému, ktorého významnou súčasťou je tiež komín. Dnes sú naňho kladené vysoké nároky jednak z hľadiska použitých materiálov a životnosti, ale aj z hľadiska úspornej prevádzky.


S poctivým materiálom pre kvalitnú stavbu

1933479
Leier Baustoffe SK, s.r.o.

www.leier.sk/kominove-systemy-menu

Novinkou je izolovaný komínový systém SMART, ktorý je najmenším na trhu. Je ideálny na použitie v rodinných domoch a slúži na pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení s otvorenou spaľovacou komorou, ktoré sú na rôzne druhy palív – krbové vložky, kotly na drevo a uhlie, pece, kachle, drevosplyňujúce kotly aj kotly na pelety. Jeho výhodou je nepochybne jeho rozmer – z pôdorysnej plochy zaberá len 0,1 m2!

www.leier.sk/komin-smart-1

Spoločnosť Leier vám okrem komínového systému, poctivej tehly, dlažby, záhradných prvkov, prvkov vonkajšej architektúry, schodísk, stropov, betónovej strešnej krytiny a betónových tvaroviek ponúka aj stavebný systém Durisol, ktorý je optimálnou alternatívou pre nízkoenergetický dom a je 100-percentne prírodný. 


S poctivým materiálom pre kvalitnú stavbu

1933471
Leier Baustoffe SK, s.r.o.

www.leier.sk/durisol-pre-pozemne-stavby

Viac informácií a poctivý stavebný sortiment nájdete na stránke  www.leier.sk/na-stiahnutie alebo www.facebook.com/LeierBaustoffeSK

Kontakt: Leier Baustoffe SK s.r.o. Pribylinská 3 831 04 Bratislava, Tel: 02/ 44 888 846  www.leier.sk/na-stiahnutie, leier@leier.sk         

ZDROJ PR článok spoločnosti Leier Baustoffe SK s.r.o.

 

Kategória: Materiály
Zdieľať článok

Diskusia