Príbeh z Benátok

20. 03. 2017
Zdieľať

Zafferano, benátska firma, pod réžiou Federica de Majo, sa zaoberá ručnou výrobou skla a porcelánu, bola založená v roku 2001.

Jedná sa o spoločnosť, ktorej tvorivosť a taliansky dizajn tvorí základ pre ich produkty a realizáciu objektov zo skla, vytvorených nielen, aby boli funkčné a dekoratívne, ale mohli tiež prenášať sny a emócie do života.

Federico de Majo vždy pracoval vo svete skla, začínal v sklárni Murano rodiny, kde sa venoval oblasti osvetlenia, aby nabral skúsenosti na rozbehnutie firmy Zafferano, čisto talianskú značku, kde dizajn a sklo našli dokonalú symbiózu.


Príbeh z Benátok

1935891
Bella Tavola s.r.o.

Väčšina Zafferano kolekcií, či už na degustáciu vín, alebo farebných skiel sú ručne fúkané majstrami svojho remesla, ktorí stále pracujú rovnako ako v minulosti. Toto remeslo robí každý kus jedinečný a odlišný od ostatných, a to je najcenejšie.

Každé gesto pri výrobe je neopakovateľné, jedinečné, množstvo použitého skla nemôže byť vždy meraná v rovnakých množstvách ručne, aj keď odborník stanoví tvary, výsledok je taký, že sú všetky poháre podobné, no nie úplne rovnaké, každý z nich má svoju jedinečnosť, preto každý jeden produkt z firmy Zafferano je nenapodobiteľný.


Príbeh z Benátok

1935887
Bella Tavola s.r.o.

Z tohto dôvodu prípadné drobné nedostatky alebo zjavné poruchy, sú v skutočnosti považované za skutočnú pridanú hodnotu, ktorá charakterizuje výrobky Zafferano. Každý produkt má na spodnej strane ochrannú známku, ktorá zaručuje jeho originalitu.

Farba a dizajn stali nerozlučnou dvojicou pri stolovaní. V ponuke porcelánových misiek sú spojené prvky originality a krásy, sú ako stvorené pre prezentáciu.


Príbeh z Benátok

1935897
Bella Tavola s.r.o.

Kolekcia TUE bola navrhnutá tak, aby ponúkla produkt, ktorý je zábavný a funkčný zároveň.
S týmito krásnymi farebnými miskami, v troch veľkostiach, rozveselíte váš stôl, a prekvapíte každú návštevu. 

Samozrejme firma Zafferano sa nevyhla ani klasike, v ponuke sú poháre Ultralight na degustáciu vín, ktoré sú známe po celom svete. 


Príbeh z Benátok

1935895
Bella Tavola s.r.o.

Stačí sa len rozhodnúť, či preferujete klasiku, alebo sa nebojíte experimentovať…

www.bellatavola.sk 

ZDROJ PR článok spoločnosti BELLA TAVOLA, s.r.o.  

Kategória: Dekor
Zdieľať článok

Diskusia