Aprílový Môj dom už v predaji

04. 04. 2017
Zdieľať

Privítajte jar farbami! Hlavnou témou aprílového vydania Môjho domu sú práve farby v interiéri – poradíme vám, ako môžete farebnosťou ovplyvniť priestor, aj ako ladiť farebné kombinácie podľa ročných období. Samozrejme, aj v apríli nájdete v Mojom dome návštevy v zaujímavých bytoch a domoch z rôznych kútov sveta, nebude chýbať ani zaujímavá záhrada, ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od mladých architektov či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať ten správny tyčový mixér.

V aktuálnom vydaní pripomenieme, na čo nezabudnúť v záhrade a pomôžeme vám s výberom umývateľnej interiérovej farby, aj kúrenia do pasívneho domu. Aprílový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3. 4.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945145

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: farebné bývanie

Ak túžite po zmene vo svojej domácnosti, ale do búrania priečok sa vám rozhodne nechce, skúste sa pohrať s farbami. V aprílovom vydaní Môjho domu nájdete úžasné farebné inšpirácie do každej miestnosti.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945581

Loft uhladeného škrečka

V apríli vás pozveme na návštevu k špičkovej módnej kaderníčke, ktorá si zariadila eklektický interiér v otvorenom, industriálnom priestore loftového bytu. Jej bývanie je nepopierateľne súčasné, i keď zjavne nesleduje módne trendy. Predovšetkým je totiž odrazom jej záujmov, energie a vkusu a vďaka tomu ozajstným domovom.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945583

Byt už navždy

Keď sa architektka Karen Salmer a režisér Lars Sorvik rozhodli presťahovať naspäť do rodného Nórska, bolo to preto, aby sa usadili. Hľadali teda byt, v ktorom by chceli ostať už navždy, a zariadenie, ktoré by netúžili o pár rokov vymeniť. 


Aprílový Môj dom už v predaji

1945585

Bývanie v štýle boho

V apríli vám v Mojom dome predstavíme aj štýl „boho“, v ktorom neplatia prakticky žiadne pravidlá. Vlastne jedno áno – odvahe a fantázii sa medze nekladú. Neveľký Amsterdamský byt oživila jeho obyvateľka kombináciami ošumelých kúskov s modernými, hippie a etno prvkami, a množstvom prírodných farieb. 


Aprílový Môj dom už v predaji

1945587

Vintage v optimistických farbách

Ako interiérová architektka mala Adriána pri zariaďovaní vlastného bytu výhodu – poznala totiž recept na praktický interiér, ladený v príjemných farbách, ktorému nechýba originalita, a pritom nie je predražený.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945589

Dve rodiny v jednej záhrade

V najnovšom vydaní Môjho domu nájdete aj dva rodinné domy, ktoré navrhol architekt Peter Kasman pre rodiny dvoch súrodencov, a umiestnil ich na pozemku širokom len 16 m tak, aby žiadnej z rodín nič nechýbalo k príjemnému bývaniu.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945591

Kuchyňa, kde vládne poriadok

Tiež sa často pristihnete pri tom, ako v zásuvke márne hľadáte odmerku alebo večne hromžíte, že v skrinke so suchými potravinami vládne totálny chaos? Vďaka správnemu výberu vnútorného vybavenia môžete na tieto problémy zabudnúť.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945593

Ako zariadiť dennú časť bytu

V apríli prinášame v Mojom dome aj návrh dvojice mladých architektov na harmonické vyriešenie  neveľkej dennej časti bytu, ktorá prepája kuchyňu s jedálňou a obývacou izbou.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945595

Veselá podložka nielen na hranie

Šikovnú podložku využijú nielen deti pri svojich hrách či leňošení. Výborne poslúži aj ako mäkký „sedák“ na lavicu alebo sedačku v obývacej izbe – v najnovšom vydaní Môjho domu nájdete podrobný návod na jej výrobu.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945597

Vyberáme práčku

Vďaka dnešným práčkam je oblečenie nielen čisté, ale i vysušené, dokonca aj vyžehlené. Prejdite si spolu s nami, čo trh ponúka, aké sú možnosti a technológie moderného prania.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945599

Záhrada s červenými lavičkami

V aktuálnom vydaní časopisu Môj dom sa môžete inšpirovať aj jednoduchou záhradou, ktorej vdýchli novú dušu mladí majitelia spolu s tímom skúsených odborníkov. Nesie sa v znamení minimalizmu a červených akcentov, a užíva si ju celá rodina, vrátane malých dvojičiek.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945601

Apríl v záhrade

Záhrady už naplno ovláda jar, ktorá priam nabáda k ich zveľaďovaniu. Využite šancu, ponuka záhradníctiev a hobbymarketov je v tomto období naozaj bohatá.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945603

Pestrý veniec v znamení farieb

V najnovšom Mojom dome nájdete aj návod na výrobu veselého venca, ktorý príjemne dotvorí nielen vstup do domu, ale aj interiér. Jeho plusom je aj to, že sa vďaka použitým rastlinám pekne usuší, a tak vám bude spríjemňovať dni naozaj dlhý čas.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945605

Na čo si dať pozor pri výbere bazéna

Ktorý materiál si vybrať, aké sú optimálne rozmery, tvar a príslušenstvo? Všetko dôležité, čo by ste mali vedieť pred výberom bazéna, sa dozviete v aktuálnom vydaní Môjho domu?


Aprílový Môj dom už v predaji

1945607

Oplatí sa v pasívnom dome investovať do tepelného čerpadla?

Tepelné čerpadlo nie je lacné zariadenie, jeho výhodou sú však mimoriadne nízke náklady na prevádzku. Oplatí sa ale investovať do tepelného čerpadla v pasívnom dome, na ktorého vykúrenie stačí veľmi málo energie? Aká je v tomto prípade návratnosť investície? V apríli nájdete v Mojom dome fundovanú odpoveď.


Aprílový Môj dom už v predaji

1945609

Kategória: Aktuality
Tagy: časopisy o bývaní
Zdieľať článok

Diskusia