So správnym digestorom bude aj kuchyňa voňať

06. 04. 2017
Zdieľať

Kuchyňa je prirodzeným srdcom domácnosti. Ak už sa rozhodnete pred Veľkou nocou pre prípravu akéhokoľvek pokrmu, vaša kuchyňa môže ostať sviežou.

A to vďaka kvalitnému a účinnému odsávaču pár! Značka MORA ponúka viac ako 45 modelov odsávačov pár, ktoré zaistia nielen čistý a svieži vzduch, ale vďaka modernému dizajnu sa stanu aj ozdobou kuchyne. Vysoký výkon, nízka hlučnosť, jednoduché ovládanie a priaznivá cena sú už len príjemným bonusom.


So správnym digestorom bude aj kuchyňa voňať

1946225
zdroj MORA

Pri príprave náročnejšieho menu, kedy varíte zároveň aj v štyroch hrncoch, určite oceníte špeciálnu funkciu Power Boost. Tá spustí maximálny sací výkon a všetky výpary bez veľkého hluku zmiznú. K dispozícii je tiež funkcia 24 hodín – automatické čistenie vzduchu v miestnosti po dobu 5 min každú hodinu a možnosť automatického vypnutia odsávača po 30 minútach.

Dotykové ovládanie digestorov Direct Touch je veľmi jednoduché, rýchle a pohodlné. K spusteniu požadovanej funkcie stačí len dotyk. Všetky ovládacie symboly sú umiestnené pod kvalitným tvrdeným sklom. Čelná plocha digestorov je teda rovná, hladká a bez tlačidiel, čo výrazne uľahčuje údržbu. Okrúhle halogénové osvetlenie s výkonom 20 W zaručuje komfortné osvetlenie varnej plochy pod odsávačom.


So správnym digestorom bude aj kuchyňa voňať

1946223
zdroj MORA

Odsávače pár MORA sú vybavené praktickým kovovým filtrom proti mastnotám, ktorý sa nemusí meniť a na jeho prípadné nasýtenie upozorní symbol kontroly filtru. V prípade, že je odsávač zapojený na recirkuláciu, je nutné použiť hliníkový filter.


So správnym digestorom bude aj kuchyňa voňať

1946229
zdroj MORA

MORA. Radosť domova.

Viac na: www.mora.sk 

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia