Cez sviatky nestrácajte čas umývaním riadu

12. 04. 2017
Zdieľať

Blíži sa Veľká noc a spolu s ňou aj množstvo varenia, či pečenia. Aby ste sa stihli venovať aj rodine, prinášame tipy na pomocníkov od osvedčenej českej značky MORA.

Praktický pomocník do každej domácnosti

Okrem ceny a kvality stavia MORA na praktickosti svojich umývačiek. Napríklad vstavaná umývačka VM 532 X zvládne umyť a usušiť 9 jedálenských súprav a model VM 632 X dokonca až 12. Takýto objem umývačky už naraz pojme riad po menšej rodinnej oslave alebo práve blížiacich sa sviatkoch. Vo vstavanej umývačke riadu IM 641 môžete dokonca špinavým riadom zaplniť namiesto dvoch až tri koše (zásuvka na ukladanie príborov). Umývačky riadu už nie sú len luxusným doplnkom kuchýň, ale majú svoje opodstatnenie. Okrem toho, že šetria čas, šetria aj náklady za vodu. Jeden program spotrebuje na umytie riadu až o štvrtinu menej vody ako ručné umývanie v kuchynskom dreze. Ďalším príjemným bonusom umývačiek je energetická trieda A++.


Cez sviatky nestrácajte čas umývaním riadu

1949795
MORA

Koniec ručnému drhnutiu hrncov!

Všetky tri modely umývačiek MORA majú nastaviteľný horný kôš, takže zvládnu umyť aj väčšie hrnce. Tie už nebudete musieť s námahou čistiť v kuchynskom dreze. K dispozícii je šesť programov umývania vrátane rýchleho intenzívneho umývania, úsporného ECO programu alebo len voľba oplachovania a sušenia. Program si zvolíte podľa toho, ako rýchlo, aké množstvo a ako veľmi znečistený riad práve potrebujete umyť. Teploty umývania sa pohybujú v rozsahu od 40 do 65° C.

MORA. Radosť domova. 

Viac na www.mora.sk

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia