Ako zmaximalizovať komfort v kúpeľni?

26. 04. 2017
Zdieľať

Kľúčom k spokojnému životu je každodenný relax, napríklad aj v sprche či vo vani. Ten prinášajú najmodernejšie vykurovacie zariadenia, ktoré zvládnu najvyššie nároky nielen na vykurovanie domácností, ale aj na prípravu teplej vody.

Závesné plynové kondenzačné kotly Tiger Condens dokážu vyhovieť tým najnáročnejším požiadavkám na komfort. Zaručia vykurovanie aj okamžitú a stabilnú dodávku teplej vody v dostatočnom množstve. A to aj pri súčasnom odbere z viacerých miest.

Maximálny relax – okamžite

Má vaša domácnosť viac ako jednu kúpeľňu alebo má väčšie nároky na dodávku teplej vody? Kondenzačné kotly Tiger Condens s unikátnou technológiou ISODYN2 v domácnostiach plnohodnotne nahradia prietokový ohrievač či veľký zásobník na ohrev vody. Nečakajte však žiadne mohutné vykurovacie zariadenia. Kotly Tiger Condens majú (na rozdiel od iných vykurovacích zariadení s podobnými parametrami) kompaktné rozmery a elegantný dizajn. Nedisponujú robustným zásobníkom, napriek tomu dokážu zabezpečiť potrebné množstvo teplej vody v rekordne krátkom čase. Vybrať si môžete prevedenie s jedným alebo dvomi vstavanými zásobníkmi. A aké je tajomstvo ich úspechu? Teplá voda sa v týchto zariadeniach pripravuje súbežným využívaním prietokového ohrevu v doskovom výmenníku a odberom teplej vody z jedného alebo dvoch zabudovaných vrstvených zásobníkov (každý z nehrdzavejúcej ocele, s objemom len 21 l). Počas sprchovania či umývania, kedy je odber teplej vody menší, pracuje kotol v prietokovom režime a nevyužíva rezervu teplej vody v zásobníkoch. Pri väčšom odbere teplej vody sa voda súčasne odoberá prietokovým spôsobom a tiež zo zásobníkov. Zásobníky dokážu za krátky čas dodať od 185 až do 235 litrov teplej vody (v závislosti od verzie kotla) s teplotou 40 °C v priebehu 10 minút (do vyčerpania vody v zásobníkoch). Príprava teplej vody s technológiou ISODYN2 je v porovnaní s nepriamo vyhrievaným zásobníkovým ohrevom až niekoľkonásobne rýchlejšia a dokáže v priebehu piatich minút opätovne nahriať celý objem vstavaných zásobníkov teplej vody.


Kotol Tiger Condens možno ovládať aj na diaľku cez smartfón so smart regulátorom MiGo.

Kotol Tiger Condens možno ovládať aj na diaľku cez smartfón so smart regulátorom MiGo.
Vaillant Group Slovakia, s.r.o.

Riešenie pre najnáročnejších

Vysoko účinné kotly Tiger Condens ponúkajú nadštandardný komfort pri vykurovaní a dodávke teplej vody vďaka ich veľkej flexibilite. Ide o moderné vykurovacie technológie, ktoré disponujú riadením výkonu v širokom rozsahu. Najefektívnejšou verziou z tohto radu je Tiger Condens 30/35 KKZ42. Je to verzia kotla s 30 kW výkonom do kúrenia a s 35 kW výkonom pri príprave teplej vody, ktorá je vhodná aj pre vykurovanie väčších domov, dvoj-domov či dvoch bytových jednotiek naraz. Má unikátny typ riadenia výkonu s technológiou Elga. Rýchlosť prípravy teplej vody je jedinečná, kotol je schopný špičkovo dodať prietok až 23 litrov vody za minútu s teplotou 40 °C. Bez problémov zvládne minimálne dve vane naraz. Ovládanie kotla je pritom jednoduché a intuitívne. Kotol môžete umiestniť do ktorejkoľvek obytnej miestnosti rodinného domu či bytu.

Ako funguje príprava teplej vody s kotlom Tiger Condens:


Ako funguje príprava teplej vody s kotlom Tiger Condens:

Ako funguje príprava teplej vody s kotlom Tiger Condens:
Vaillant Group Slovakia, s.r.o.

Ovládanie na diaľku cez smartfón

Pre dokonalé pohodlie odporúčame skombinovať kotol Tiger Condens so smart regulátorom MiGo. Ten slúži na flexibilné a diaľkové ovládanie vykurovania aj prípravy teplej vody cez internet – prostredníctvom Wi-Fi pripojenia v domácnosti a aplikácie v smartfóne alebo tablete. S regulátorom MiGo a kotlom Tiger Condens môžete v domácnosti zmaximalizovať svoj komfort a zároveň docieliť viac úspor.

www.protherm.sk

ZDROJ PR článok spoločnosti Vaillant Group Slovakia, s.r.o.

Kategória: Technológie
Tagy: kotol vykurovanie
Zdieľať článok

Diskusia