Povrchy perfektné ako umenie

29. 05. 2017 Zdieľať

Produktový rad tmelov a stierok Knauf Perfect Surfaces prináša priam umelecké materiály na finalizáciu perfektne hladkých povrchov.

Dobrá stena potrebuje ideálny hladký povrch, ktorý bude slúžiť ako podklad pre finálnu farebnú úpravu. Špičkové technológie, ktoré pomohli vytvoriť produktový rad tmelov a stierok Knauf, umožňujú dosiahnuť  rovnomerné, stabilné a hladké povrchy v tej najvyššej možnej kvalite. Keby Michelangelo v Sixtínskej kaplnke potreboval dokonalý podklad, vybral by si nepochybne práve z top ponuky Knauf Perfect Surface. 

Efektivita

Tmely a stierky Knauf Perfect Surfaces sa vyznačujú 
•  ľahkou spracovateľnosťou
•  jednoduchou aplikáciou 
•  vysokou efektivitou

Tmely majú veľmi vysokú odolnosť proti trhlinám v spojoch, vyznačujú sa odolnosťou proti prepadaniu, čím dokážu ošetriť drobné praskliny, diery a nerovnosti v ploche na všetkých typoch základných povrchov – sadrokartón, tehla, betón. Následnou aplikáciou stierky dosiahnete požadovaný hladký povrch.

Viac informácií o novom rade tmelov  a stierok sa dozviete na www.knaufperfectsurfaces.com.


Povrchy perfektné ako umenie

1972871
Knauf Insulation

Hľadá sa Majster Knauf

Interiérová práca s materiálmi Knauf vám práve v týchto dňoch môže priniesť aj finančnú výhodu. Zapojte sa do súťaže Majster Knauf a vyhrajte za jedinú fotografiu 800 eur. Viac informácií o aktuálnej súťaži, podmienky a registráciu do súťaže Majster Knauf nájdete na www.knauf.sk


Kategória: Súťaže
Tagy: knauf povrch tmel
Zdieľať článok