Ako udržať bezchybný vzhľad vašich podláh

01. 04. 2009
Zdieľať

Už ste niekedy rozmýšľali o rozličnom zaťažení, ktorému je vaša podlaha vystavená každý deň? O všetkej špine? O jej každodennom opotrebovaní? Nesmieme zabudnúť ani na poškodenie spôsobené zlým počasím alebo nesprávnou údržbou, napríklad nadmerným používaním vody, vosku a univerzálnych domácich čistiacich prostriedkov.

— Komerčná prezentácia spoločnosti Bona —

Určite ste už premýšľali o tom, ako nájsť správny spôsob starostlivosti o vašu drevenú podlahu – spôsob, ktorý vám pomôže využívať maximálne výhody rýchlou, bezproblémovou a nákladovo efektívnou cestou a zachovať krásu podlahy tak, aby váš domov vyzeral vždy čo najlepšie.

Drevené podlahy, laminát, PVC, keramická dlažba. Máme riešenie!

Kľúčom na udržanie bezchybného vzhľadu podlahy je pravidelná údržba. Čistenie podláh kedysi patrilo medzi nepríjemné domáce práce. Na udržanie podlahu v čistote sa tradične používali handra, vedro s vodou a univerzálny čistiaci prostriedok rozpustený vo vode. S tým je však koniec! S novým čistiacim prostriedkom Bona na drevené podlahy, resp. tvrdé povrchy stačí naniesť prostriedok na podlahu rozprašovačom a utrieť mopom.

Moderný spôsob čistenia drevených podláh


Ako udržať bezchybný vzhľad vašich podláh

185798

Prirodzený rast a štruktúra dreva dodávajú dreveným podlahám osobitný ráz. Vďaka lakovaniu v troch vrstvách sú chránené proti vniknutiu nečistôt a tekutín. Čistenie a údržba sú preto jednoduché a nevyžadujú si väčšiu námahu. Nepoužívajte oceľové drôtenky, agresívne rozpúšťadlá ani silné alkalické prípravky, ktoré by mohli lakový film poškodiť. Z hľadiska dlhej životnosti laku je dôležitá inštalácia kvalitných a účinných čistiacich zón pred vchodom do miestnosti. Odporúčame, aby ste na nohy nábytku nalepili plstené podložky.

Drevená podlaha môže starnúť do krásy

Čistiacu súpravu na drevené podlahy tvorí kompletný rad výrobkov určených na starostlivosť o voskované, lakované drevené podlahy používané v domácnostiach. Vďaka tomuto systému môžete ľahko udržiavať vaše drevené podlahy krásne a bezpečné.

Čistiacu súpravu na drevené podlahy tvorí nielen Čistiaci prostriedok na drevené podlahy pripravený na okamžité použitie, ktorý si nevyžaduje miešanie ani riedenie, ale aj náradie na aplikáciu prostriedkov na čistenie a údržbu. To všetko si kúpite jednak samostatne, jednak výhodne ako súpravu. Výrobky sú vyrobené v súlade s najprísnejšími požiadavkami na ochranu životného prostredia.


Ako udržať bezchybný vzhľad vašich podláh

185796

Čistenie tvrdých povrchov (laminátových podláh, PVC, keramických dlažieb)

Vzhľadom na to, že v modernej architektúre sa na podlahách interiérov často kombinujú rozličné materiály, rastie aj potreba účinných prostriedkov, ktoré by kvalitne dokázali ošetriť všetky materiály. Bona preto vyvinula unikátny systém s názvom Čistiaca súprava na tvrdé povrchy (určená na laminátové podlahy, PVC a keramickú dlažbu). Tieto čistiace prostriedky na podlahy možno okamžite aplikovať nielen na špinavé miesta, ale aj pri pravidelnom ošetrovaní a čistení „tvrdej“ podlahoviny. Pri aplikácii nie je potrebná voda. Prípravok je netoxický, Ph neutrálny a šetrný k životnému prostrediu.

Čistiaci prostriedok na drevené podlahy, resp. tvrdé povrchy rýchlo odstráni škvrny, nečistoty a špinu a nezanechá po čistení nijaké stopy. Prípravok sa na podlahu aplikuje rozprašovačom a stiera sa modrou čistiacou handričkou na mope.

Refresher na drevené podlahy, resp. podlahy s tvrdým povrchom obnovuje krásu podláh. Aj staré podlahy vyzerajú ako nové. Na podlahu sa aplikuje béžovou handričkou na mope.

Ak sa na podlahe rozleje tekutina, okamžite ju utrite. Mokrú oblasť postriekajte podlahovým čističom a utrite mopom Bona. Než začnete, potrebujete:


  • Ako udržať bezchybný vzhľad vašich podláh

    185797

    Bona Čistiaci prostriedok na drevené, resp. tvrdé povrchy (1 liter v rozprašovači),

  • Bona Mop – teleskopický mop s otočným čistiacim nadstavcom, 
  • Bona Pad – čistiacu handričku vyrobenú z mikrovlákien s revolučnými vlastnosťami na ľahkú, rýchlu a rovnomernú aplikáciu, veľmi spoľahlivo absorbuje prach a nečistoty.

Kategória: Podlaha, dlažba
Tagy: bona parkety podlaha
Zdieľať článok

Diskusia