NOVINKA: Prvé okno do plochej strechy so zaobleným zasklením

27. 06. 2017
Zdieľať

VELUX prináša prvé okno do plochej strechy so zaobleným zasklením. Inovované zasklenie kombinuje elegantný dizajn s intenzívnejším presvetlením.

Toto nové, minimalistické okno do plochých striech je výbornou možnosťou pre majiteľov novostavieb, alebo pre tých, ktorí renovujú plochú strechu a vyžadujú od nej viac, ako len jej primárnu funkciu. Inovatívny zaoblený dizajn umožňuje dažďovým kvapkám stiecť zo skla aj napriek 0° sklonu strechy. Po prvýkrát, zaoblenie okna jemne sleduje štruktúru a estetickú stránku plochej strechy až do takej miery, že dopĺňa jej moderný a harmonický vzhľad. 


Nové zaoblené zasklenie intenzívnejšie presvetlí interiér.

Nové zaoblené zasklenie intenzívnejšie presvetlí interiér.
VELUX SLOVENSKO spol. s r. o.

Novinku umocňuje fakt, že okno so zaobleným zasklením je určené pre úplne ploché strechy. V minulosti sa vyžadoval buď minimálny sklon strechy pre inštaláciu zdroja denného svetla zhora alebo okno zakončené kupolou. Novinku možno inštalovať do striech so sklonom 0° až 15°. Na jednej strane sa takto otvárajú nové dizajnové možnosti architektom a na druhej strane táto inovácia reprezentuje postup v oblasti výroby stavebných materiálov. Tvrdené sklo chráni okno aj pred nepriaznivými poveternostnými vplyvmi, ako sú krúpy a mrznúci dážď. Zabezpečuje trvácnosť produktu. 

Vďaka novému zaskleniu, ktoré udržiava okno dlhšie čisté, si môžu jeho majitelia užívať všetky benefity: jasný pohľad na oblohu a lepšie prepojenie s prírodou. 

V porovnaní s fasádnymi oknami možno okno do plochej strechy umiestniť kdekoľvek, napríklad aj nad pracovnú plochu v kuchyni alebo nad písací stôl v detskej izbe. 

www.velux.sk 

 

Kategória: Aktuality Okná Strecha, podkrovie
Zdieľať článok

Diskusia