Júlový Môj dom už v predaji

04. 07. 2017 Zdieľať

Morský vánok, teplý piesok a plachetnice na obzore. Bývanie inšpirované morom vás chytí za srdce. Nápady, ako more preniesť do rôznych miestností vášho interiéru, nájdete na stránkach časopisu Môj dom. Rovnako tam nájdete aj návštevy v originálnych bytoch a domoch z rôznych kútov sveta, nebude chýbať ani zaujímavá záhrada, ďalší kúsok nadčasového dizajnu, riešenie interiérového problému od architekta či pravidelný redakčný test – tentoraz vám pomôžeme vybrať si kvalitný kávovar.

V aktuálnom vydaní pripomenieme aj to, na čo nezabudnúť v záhrade a pomôžeme vám s výberom interiérového tienenia, aj s úpravou stien v interiéri. Júlový Môj dom nájdete na stánkoch a v hypermarketoch od 3. 7.

Najnovší Môj dom je opäť plný interiérových nápadov, ktorými by bolo škoda neinšpirovať sa. Nemôžu chýbať ani námety na zveľadenie záhrady či rady odborníkov, ktoré vám pomôžu zorientovať sa pri stavbe domu.​


Júlový Môj dom už v predaji

1994749

V najnovšom Mojom dome nájdete:

Téma mesiaca: Bývanie inšpirované morom

Hoci to máte k najbližšiemu pobrežiu pomerne ďaleko, vytvoriť si domov, v ktorom bude cítiť všetky farby, chute a vône mora, je celkom jednoduché. V júlovom vydaní Môjho domu prinášame tipy, ako na to.


Júlový Môj dom už v predaji

1994773

Modrý ako more, biely ako piesok

Prekročiť prah tohto víkendového domu, to je ako vstúpiť do sveta, ktorému vládnu všetky odtiene morskej vody, upokojujúci zvuk vĺn narážajúcich na pláž a neformálny duch pobrežia. Je to priestor, kde sa človek automaticky uvoľní a má pocit, akoby čas spomalil.


Júlový Môj dom už v predaji

1994775

Domov surferov

Usadený medzi pieskovými dunami a jazerom neďaleko pobrežného mesta stojí moderný plážový dom. Mladá dvojica si tu vytvorila uvoľnené rodinné bývanie, ktoré je priam stelesnením prímorského životného štýlu.


Júlový Môj dom už v predaji

1994777

Dom snov

Nemecký ostrov Sylt v Severnom mori je obľúbené miesto dovolenkárov. Manželia Simone a Thorsten tam majú svoj vysnívaný druhý domov.


Júlový Môj dom už v predaji

1994781

Bývanie nad riekou

Výhľad na Dunajské rameno bol tým, čo robilo z bežného trojizbového bytu výnimočný. Architekt sa preto rozhodol vtiahnuť ho do obývačky a podriadil mu celý interiér.


Júlový Môj dom už v predaji

1994779

Jeden namiesto dvoch

Veľkorysé bývanie na najvyššom podlaží novostavby vzniklo spojením dvoch menších bytov – z jedného sa stala denná zóna s príjemnou strešnou terasou, z druhého pohodlná nočná časť. Veľké zmeny boli možné aj vďaka včasnému zásahu architekta.


Júlový Môj dom už v predaji

1994783

Značne prispôsobivý hausbót

Môže sa pohojdávať na vodnej hladine alebo stáť na pevnej zemi, môže byť domovom pre dvojicu aj pre veľkú rodinu, víkendovou chatou aj inšpiratívnym pracovným priestorom… Tento neobyčajne prispôsobivý objekt môže byť vlastne takmer čímkoľvek a takmer kdekoľvek. Hoci aj hausbótom v pražských Holešoviciach.


Júlový Môj dom už v predaji

1994785

Vyberáme umývadlo

Pri návrhu umývadiel kladú dizajnéri dôraz nielen na ich funkčnosť, ale aj estetiku. Vybrať si môžete model, ktorý do kúpeľne príjemne zapadne, alebo naopak riešenie, ktoré pritiahne pozornosť.


Júlový Môj dom už v predaji

1994787

Vyrobte si svietidlo 

V júli nájdete v Mojom dome aj podrobný návod na výrobu nástenného svietidla k nočnému stolíku alebo do obývacej izby použitím farebného textilného káblu.


Júlový Môj dom už v predaji

1994789

Testujeme tyčové vysávače

Je to rýchle upratovanie bez akejkoľvek prípravy. Siahnete po tyčovom vysávači, kliknete na tlačidlo a spravíte zopár dobre cielených ťahov po podlahe. Podlaha je opäť čistá bez toho, aby ste cítili únavu či pachuť domácich prác.


Júlový Môj dom už v predaji

1994791

Letné osvieženie

Bylinky, ovocie, káva i zmrzlina sú ingrediencie, z ktorých možno pripraviť rozmanité osviežujúce nápoje. O niekoľko vlastných receptov, ktoré v lete padnú určite vhod, sa s nami podelila aj mladučká blogerka Nika. 


Júlový Môj dom už v predaji

1994793

Naturálna mestská záhrada

Realizácia v pražskej štvrti Jinonice je peknou ukážkou toho, ako môže záhrada pri súčasnej stavbe pôsobiť moderne a zároveň veľmi naturálne a prirodzene.


Júlový Môj dom už v predaji

1994795

Čaro letného pikniku

Leto spravidla viac praje času strávenému s blízkymi a pobytu v prírode. Čo takto usporiadať si rodinný piknik?


Júlový Môj dom už v predaji

1994797

Júlová poradňa

V našej pravidelnej záhradnej poradni odpovieme na ďalšie vaše otázky a poradíme, ako zavlažovať hortenzie, ako sa starať sa o palmy v záhrade alebo aké rastliny vám pomôžu v boji s dotieravým hmyzom.


Júlový Môj dom už v predaji

1994799

Podľa čoho si vybrať ten správny gril?

Ak sa práve rozhodujete zadovážiť si svoj prvý gril alebo plánujete kúpu nového, je dobré zvážiť, aké možnosti ponúka súčasný trh.


Júlový Môj dom už v predaji

1994801

Interiérové tienenie

Ak chcete ochrániť dom či byt pred slnkom a hľadáte cenovo dostupné riešenie, ktoré si nevyžaduje stavebnú prípravu, prípadne, ak chcete dosiahnuť súkromie či osviežiť interiér, riešením môže byť interiérové tienenie.


Júlový Môj dom už v predaji

1994803

Steny v novom šate

Kreativite sa medze nekladú ani v prípade povrchovej úpravy stien v interiéri. Tehla, drevo, kameň, betón, tapety či rôzne druhy maľovky… Je len na vás, aký „outfit“ svojim stenám doprajete.


Júlový Môj dom už v predaji

1994805

Predplatné časopisu

Ukážka z časopisu:​​

 

Kategória: Aktuality
Tagy: časopis Môj dom časopisy časopisy o bývaní
Zdieľať článok