Poradíme vám spoľahlivý internet do mesta či na vidiek

10. 07. 2017 Zdieľať

Hľadáte rýchle pripojenie, s ktorým budete spoľahlivo online aj mimo ruchu veľkomesta? Aj keď nemáte prístup k optike, ktorá ponúka bleskurýchly internet bez obmedzení, nezúfajte. Zavolajte si na pomoc šikovný domáci 4G internet, ktorý na svoje fungovanie nepotrebuje prakticky nič viac, len pripojenie k 4G sieti a jedno zariadenie.

Jeho veľkou výhodou je široká dostupnosť a jednoduchá inštalácia, ktorá nenaruší žiadny interiér. Oceníte ho najmä vtedy, ak chcete kvalitné pripojenie na mieste, kde nie je optický internet.

Vhodný domov aj na chalupu

Bývate na vidieku, alebo trávite voľné dni často na chalupe, no zároveň potrebujete ostať online so spoľahlivým internetom? Práve tu je dobrou voľbou Domáci 4G internet. Predĺžený víkend mimo ruchu veľkomesta, no so všetkými vymoženosťami spoľahlivého internetu, ani práca z domácej kancelárie na chalupe s ním už nebude problém.

V domácnosti utiahne internetové nároky celej rodiny, pričom nebude testovať vašu trpezlivosť nekonečným načítavaním stránok. Pripojiť sa môžete jednoducho cez Wi-Fi alebo kábel so svojím počítačom, notebookom, smartfónom aj tabletom – jednoducho, čo vám príde ako prvé pod ruku.

Bez vŕtania a neporiadku

Smelo do toho. Inštalácia je skutočne jednoduchá. Všetko potrebné si môžete doniesť už z predajne. Doma jednoducho rozbalíte zariadenie – Wi-Fi router, ktorý zaberie len minimum miesta, vložíte SIM kartu a je to. Za pár minút máte domácnosť pokrytú kvalitným internetom. S prehľadom to teda zvládnete sami, a to aj keď nie ste technický typ. Nemusíte sa dohadovať s technikmi na čase inštalácie, brať si voľno z práce ani púšťať si do bytu cudzích ľudí. A čo je úplne skvelé, nenarobíte si doma žiadny neporiadok, celý proces sa zaobíde bez vŕtania, komplikovaného káblovania či iných výrazných zásahov do vášho interiéru.

Overte si dostupnosť rýchlo a jednoducho 

Na to, aby ste mohli používať Domáci 4G internet od Orangeu, netreba veľa. Stačí byť v dosahu pokrytia 4G siete. Tou Orange pokrýva až 80 % populácie Slovenska a pokrytie stále rozširuje. To, či ste v pokrytí, aj kvalitu signálu, si ľahko overíte na zákazníckej linke, v predajni Orangeu alebo cez Orange Kvalimeter

Viac informácií nájdete na www.orange.sk alebo príďte do predajne Orangeu.

ZDROJ PR článok spoločnosti Orange Slovensko, a.s.

Kategória: Materiály
Zdieľať článok