Primalex Plus počas augusta s milou plyšovou opičkou zadarmo

09. 08. 2017 Zdieľať

Horúce augustové dni sú ideálne na maľovanie. Polárne schladenie v podobe minuloročnej akcie s plyšovými medveďmi však strieda tropické leto, ktorému kraľujú plyšové opičky vo farbe Primalex Plus.

Práve týmto, dnes už legendárnym náterom, sa v Primalexe nechali inšpirovať pri plánovaní tohtoročnej akcie, ktorá prebieha v mesiaci august. Opičky z tropického pralesa je možné nájsť po celom Slovensku, v každej z dvadsiatich predajní Dom Farieb a tiež v predajniach, ktoré predávajú značku Primalex. Pričom túto milú opičku dostane každý zákazník, ktorý sa rozhodne zakúpiť 15 alebo 25 kilogramové balenie náteru Primalex Plus. 


Primalex Plus počas augusta s milou plyšovou opičkou zadarmo

Primalex Plus počas augusta s milou plyšovou opičkou zadarmo

Primalex Plus je možné nájsť v slovenských obchodoch už od roku 1993. Za tie roky sa z neho stal najpopulárnejší náter a pre mnohých majstrov je dokonca synonymom interiérovej farby. Obľúbenosť si získal najmä vďaka svojej výbornej krycej schopnosti, vysokej oteruvzdornosti a vynikajúcim aplikačným vlastnostiam. Jeho štyri veľkostné balenia sa dokonca pravidelne umiestňujú medzi TOP 10 najpredávanejšími produktami v oblasti maliarskych náterov. A to nie je všetko. Medzi maliarmi sa dokonca hovorí, že pokiaľ je potrebné obnoviť náter, tak je Primalex Plus ideálnou voľbou. Kryje totiž už pri prvom nátere.

Viac na www.primalex.sk

Kategória: Aktuality
Tagy: farby maľovanie stien primalex
Zdieľať článok