Špeciálne narodeninové ceny Tondach – kvalita bez kompromisov

24. 08. 2017 Zdieľať

Strecha je nepochybne dominantou každého rodinného domu. Okrem ochrannej funkcie sa preto na ňu kladú vysoké estetické nároky. S kvalitou ale rastie aj cena, a preto musia ľudia pri výbere strešnej krytiny často robiť kompromisy. Nie však vždy.

Vo všeobecnosti môžeme povedať, že z hľadiska kvality a estetiky sú najlepšou voľbou pre novostavby aj rekonštrukcie pálené škridly. Keramické strešné krytiny sú vysoko odolné voči rozmarom počasia aj UV žiareniu. Sú z prírodného materiálu a majú hlboké odvodňovacie drážky. Ich najväčším benefitom je stálofarebnosť. Farbu pálenej škridly nezmyje dážď ani nevytiahne slnko. To sa dá dosiahnuť, ak farebnosť vzniká ako súčasť výrobného procesu. Príkladom sú pálené krytiny, ktoré si dokážu zachovať svoju sýtosť dlhé desaťročia. Špeciálne povrchové úpravy ako matná a pololesklá engoba, či lesklá glazúra navyše nemenia svoju farebnosť, sýtosť, charakter ani intenzitu počas celej životnosti. 


Špeciálne narodeninové ceny Tondach – kvalita bez kompromisov

2022373
TONDACH SLOVENSKO, s.r.o.

Cenu novej strechy zvyšujú aj náklady na údržbu 

Cena novej strechy nie sú len obstarávacie náklady, ale aj náklady spojené s údržbou a opravami v budúcnosti. To samozrejme zvyšuje nároky na budúcu údržbu a kvalitu strechy. Ideálne je zvoliť krytinu, ktorá je prakticky bezúdržbová a odolná aj proti machom a lišajníkom, ktoré dokážu využiť aj tú najmenšiu štrbinu, aby sa v materiáli usadili. A presne to sú vlastnosti keramickej krytiny.


Špeciálne narodeninové ceny Tondach – kvalita bez kompromisov

2022371
TONDACH SLOVENSKO, s.r.o.

Investujte do kvality

Aj medzi výrobcami pálených krytín nájdete výrobky rôznej kvality. Tak ako pri väčšine tovarov a služieb, aj pri krytinách a strešných systémoch platí, že s cenou by mala rásť aj kvalita. „Pri porovnateľných cenách krytín rôznych materiálov odporúčam rozhodne pálenú škridlu. Jej pridanou hodnotou je extrémna životnosť a farebná stálosť. Kvalitná pálená škridla si už navyše nevyžiada žiadne dodatočné náklady na údržbu,“ radí Peter Šebeňa, manažér pre kvalitu a technický servis značky Tondach. Ak predpokladáme, že strechu človek mení len raz za život, investícia sa v priebehu desaťročí rozhodne vráti.

Dôležité je siahnuť radšej po osvedčenom výrobcovi s dobrou reputáciou. Takýto výrobca dokáže poskytnúť široký výber produktov. Značka TONDACH ponúka až 200 rôznych kombinácií foriem a farieb keramických krytín. Vďaka tomu si naozaj môžete vybrať strechu presne podľa svojich predstáv.


Špeciálne narodeninové ceny Tondach – kvalita bez kompromisov

Špeciálne narodeninové ceny Tondach – kvalita bez kompromisov
TONDACH SLOVENSKO, s.r.o.

Špeciálna narodeninová cena

Tondach tento rok oslavuje 20 rokov na slovenskom trhu. Za ten čas sa môže značka popýšiť množstvom realizácií, medzi ktorými nájdete aj novú strechu na hrade Krásna Hôrka. Okrúhle narodeniny sa spoločnosť rozhodla osláviť vo veľkom štýle, aby ste aspoň chvíľu nemuseli robiť kompromisy medzi kvalitou a rozpočtom. Na pálené krytiny Tondach totiž môžete od 21. augusta 2017 do 27. októbra 2017 získať zľavy až do 50%! Stačí sa v danom období zaregistrovať na www.tondach.sk alebo na čísle 0800 500 330 a špeciálna narodeninová zľava je Vaša! 

ZDROJ PR článok spoločnosti TONDACH SLOVENSKO, s.r.o.

Kategória: Strecha, podkrovie
Tagy: keramika pálená škridla stavebný materiál strecha strešná krytina
Zdieľať článok