Poraďte sa s výberom tepelnoizolačného materiálu

31. 08. 2017
Zdieľať

Uvažujete nad tým, ktorý tepelnoizolačný materiál je pre vašu stavbu najvhodnejší? Zorientujte sa v prehľade najlepších vlastností, ktoré penový (expandovaný) polystyrén ponúka. Odborníci Združenia EPS SR vám dávajú k dispozícii online prehľad o vlastnostiach a používaní EPS.

Poraďte sa s odborníkmi o možnostiach použitia penového polystyrénu (EPS) na stavbe. Kvalitný a správne použitý EPS nielenže zabezpečuje významnú úsporu energií, pomáha tiež udržiavať priaznivú a zdravú vnútornú klímu v interiéri. 

Na webovej stránke www.epssr.sk možno nájsť praktické rady, ako vybrať vhodný EPS na zateplenie, ktorý zabezpečí úspory počas celej doby životnosti stavby.

Poraďte sa online alebo osobne

V rozsiahlej knižnici dokumentov nájdete riešenia problémov, s ktorými sa stavebníci pravidelne stretávajú na stavbách. V poradni sa dočítate odpovede odborníkov na najčastejšie otázky pri použití  EPS. Inšpirujte sa praktickou príručkou o zatepľovaní, ktorú si môžete stiahnuť priamo na tejto stránke.

Odborníkov Združenia EPS môžete kontaktovať prostredníctvom www.epssr.sk, alebo priamo na info@epssr.sk alebo telefonicky +421 911 304 726, alebo +421 902 297 526.

Kategória: Aktuality
Zdieľať článok

Diskusia